Η διοίκηση του Εορδαϊκού, το τεχνικό επιτελείο κι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Τετάρτης (31/1) στο «Hotel Pantelidis»

31 Ιανουαρίου 2024
22:51
Κανένα σχόλιο

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα , η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Τετάρτης(31/1) στο «Hotel Pantelidis».

Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Κρυτσάνης και σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το λοιπό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλοι όσοι συνεισφέρουν στην ομάδα.

Ευχές για τη νέα χρονιά και χαιρετισμό σε όλους, απηύθυναν ο σεβασμιώτατος Πατήρ Χρήστος ,ο πρόεδρος Αθανάσιος Κρυτσάνης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και μεταφορών κ. Νίκος Λυσσαρίδης.

Το “παρών” επίσης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας κ. Χρήστος Κεσκερίδης,ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Βύζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης κ.Λύσανδρος Μεταξάς.

Τυχεροί της βραδιάς στάθηκαν ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Ζαχαριάς μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αντώνη Τσιάρα όπου το φλουρί μοιράστηκε στα κομμάτια τους, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Petar Obadikj (Πέταρ Όμπαντιτς) ο οποίος “εξαργύρωσε” την τύχη του με χρηματικό έπαθλο από την διοίκηση του συλλόγου.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι