Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιήθηκε στις 30-1-24 από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δρεπάνου Παπαδημητρίου Φ. και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Τριανταφυλλίδου

1 Φεβρουαρίου 2024
07:33

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 30-1-24 από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δρεπάνου Παπαδημητρίου Φ. και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Τριανταφυλλίδου Σ. στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης με τον αρμόδιο υπουργό κ. Κωνσταντινίδη Ε.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην κοινότητά μας  (τηλεθέρμανση – φυσικό αέριο- τεχνική λίμνη).
 Ζητήθηκε η ενίσχυση και στήριξη της προσπάθειάς μας για την υλοποίηση τους από τον υπουργό, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια.
Τον ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.

4 σχόλια

  • Εντάξει το δούλεμα πάει σύννεφο, κούλης-άδωνις κεντρικά, στάθης τοπικά -που θα καλέσει και τους προέδρους των συλλόγων για να γκλαμουριαστούν κι αυτοί λιγάκι- αυτοί μας αξίζουν

  • Κοζάν σε ευχαριστούμε πολύ δεν ξέρεις τι χαρά πήραμε εμείς που είμαστε από το δρέπανο αλλά και από τη γύρω περιοχή. Μπράβο στον υπουργό πού μπορεί να έχει όλη τη βόρεια ελλάδα στην ευθύνη του αλλά ασχολείται χωριό χωριό με τα προβλήματά του !!! Μας γεμίζει ελπίδες για ανάπτυξη ευημερία προκοπή !! Κρατάει σειρά ?δέχεται καταλφαβητική σειρά τους προέδρους του δήμου της κοζανης ? Ή μόνο αυτούς που ήταν με συγκεκριμένο συνδυασμό ?

  • Ενταξει τώρα το έχεις τερματίσει πρόεδρε μήπως ρώτησες και πότε θα γίνει αεροδρόμιο στο Δρέπανο¨?έλα τώρα επιτελούς πια υπάρχουν άλλες προτεραιοτητεσ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.