Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Πάρη Κουκουλόπουλο, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

3 Φεβρουαρίου 2024
19:25

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητάς Κοζάνης, σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Πάρη Κουκουλόπουλο, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα ανοίγοντας τον δρόμο για στενότερη συνεργασία, συνεχή ενημέρωση και ανάδειξη των θεμάτων του προσωπικού των Ε.Δ, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης ενημέρωσαν εκτενώς τον κ. Βουλευτή για το έργο και το αποτύπωμα της Ένωσης.

Επίσης έθεσε υπόψη του μία σειρά από συσσωρευμένα άλυτα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, προτείνοντας ταυτόχρονα και λύσεις, καταθέτοντας υπόμνημα και ζητώντας από τον κ. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή του στην επίλυσή τους. Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν ότι θα ξανασυναντηθούν, με τον κ. Κουκουλόπουλο να δηλώνει την ολόπλευρη στήριξή του στο έργο της Ένωσης για τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των ΕΔ, διαβεβαιώνοντας πως πρόκειται να σταθεί αρωγός και συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια, τόσο με κοινοβουλευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες, όσο και εκτός Βουλής.

Την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Βότσης Σιδέρης , ο Γενικός Γραμματέας Θεοχάρης Κων/νος και ο Αν. Γενικός Γραμματέας Ζιώγας Δημήτριος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σιδέρης Βότσης Θεοχάρης Κων/νος

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.