Συναντήσεις του Αγροτικού Συλλόγου Βερμίου με τον Yφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη και τον βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο

3 Φεβρουαρίου 2024
19:34

 

Συναντήσεις με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή νομού Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη και με τον βουλευτή νομού Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Βερμίου. Στις συναντήσεις γνωστοποιήθηκαν τα αιτήματα του συλλόγου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικά τον πρωτογενή τομέα.

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.