kozan.gr: Αντιπαράθεση, με εντάσεις, μεταξύ Κουρού – Κουμτζίδου, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, για τον προϋπολογισμό του 2024, που δεν ήρθε προς ψήφιση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή – “Ας μας εξηγήσει κάποια στιγμή η κα. Κουμτζίδου για ποιο λόγο τελικά δε ψηφίστηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ο προϋπολογισμός. Την προηγούμενη φορά είπε πως ο προϋπολογισμός δεν έγινε γιατί δεν τον κατέθεσε η οικονομική υπηρεσία και σήμερα μας είπε τον άφησε επίτηδες για να δει το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα”, ανέφερε ο Κ. Κουρού – “Tον προϋπολογισμό τον κάνει η οικονομική υπηρεσία, δεν τον κάνει ούτε η απελθούσα ούτε η νυν Δημοτική Αρχή – Μη γελάτε και μην υποβαθμίζετε το δημοτικό συμβούλιο”, απάντησε η Ε. Κοϋμτζίδου (Βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2024
21:37

Αντιπαράθεση, με εντάσεις, μεταξύ Κουρού – Κοϋμτζίδου, σημειώθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, σε σχέση α τον προϋπολογισμό του 2024 που δεν ψηφίστηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. “Ας μας εξηγήσει κάποια στιγμή η κα. Κουμτζίδου για ποιο λόγο τελικά δε ψηφίστηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ο προϋπολογισμός. Την προηγούμενη φορά είπε πως ο προϋπολογισμός δεν έγινε γιατί δεν τον κατέθεσε η οικονομική υπηρεσία και σήμερα μας είπε τον άφησε επίτηδες για να δει το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα”,ανέφερε ο κ. Κουρού. Η απάντηση, με στοιχεία εκνευρισμού, κάποιες φορές, από την πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών, στην περασμένη θητεία, Ελπίδα Κοϋμτζίδου, η οποία λίγο – πολύ τα “έριξε” στην Οικονομική Υπηρεσία για τ’ ότι δεν κατατέθηκε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης αυτοδιοικητικής θητείας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: “Tον προϋπολογισμό τον κάνει η οικονομική υπηρεσία, δεν τον κάνει ούτε η απελθούσα ούτε η νυν Δημοτική Αρχή – Μη γελάτε και μην υποβαθμίζετε το δημοτικό συμβούλιο”.

Δείτε τις δύο τοπoθετήσεις:

H τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Κ. Κουρού

Η τοποθέτηση της Ε. Κοϋμτζίδου

 

 

 

2 σχόλια

  • Η κυρία κοιμτζιδου λυπάμαι που το γράφω αλλά δεν έχει προσφέρει τίποτα θετικό στο Δήμο και απορώ πως εκφράζει και άποψη. Θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ως “ανειδίκευτου θέσης” η συγκεκριμένη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.