kozan.gr: Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης για τη μη ψήφιση του προυπολογισμού 2024, νωρίτερα, από την προηγούμενη δημοτική αρχή: “Δεν άδειασαν εμάς αλλά τον ίδιο τους τον τόπο” (Βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2024
22:46

Τον τελευταίο λόγο στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 5/2 για τη ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2024 είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης ο οποίος, απαντώντας, εμμέσως, πλην σαφώς, στα όσα ακούσθηκαν, ως δικαιολογίες, από τους δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης Δημοτικής Αρχή περί των αιτιών που δε ψηφίστηκε εντός του 2023 ο προϋπολογισμός, διευκολύνοντας το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, είπε μεταξύ άλλων: “Δεν άδειασαν εμάς αλλά τον ίδιο τους τον τόπο” .

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.