Σεμινάριο πρώτων βοηθειών (κάρπα-πνιγμονή-θέση αναμονής) πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του χορευτικού του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»

7 Φεβρουαρίου 2024
09:13

  Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του χορευτικού του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 σεμινάριο πρώτων βοηθειών (κάρπα-πνιγμονή-θέση αναμονής) σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας.

Η εξαιρετική παρουσίαση των διασωστών του ΕΚΑΒ Γιώργου Γκαραλιού και Αντώνη Τότσκα καθώς και η βιωματική προσέγγιση που προσέφεραν, δημιούργησαν απόλυτη ικανοποίηση στους συμμετέχοντες και φυσικά στην επιτυχία του σεμιναρίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ για την πολύτιμη και πολύ σημαντική γνώση που προσέφεραν με τη δράση τους αυτή στους προσκεκλημένους του. Μια γνώση που κυριολεκτικά σώζει ζωές.

 

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος                          Ντάγκας Νικόλαος

 

 

3 σχόλια

  • Μετά την γνωστοποίηση ότι ανάμεσα στις παρενέργειες των mRNA εμβολίων είναι οι ανακοπές, θα πρέπει να αυξηθούν κι οι απηνιδωτές και οι χρήστες τους σε δημόσιους χώρους.

  • Πολύ καλή πρωτοβουλία του συλλογου γρεβενιωτών. Μπράβο τους. Πολύ καλά και τα παιδιά του ΕΚΑΒ. Πολύ καλοί και οι άνθρωποι του συλλόγου γρεβενιωτών. Πολύ φιλικοί, με το χαμόγελο και την καλή την κουβέντα. Καιοι άντρες και μια κυρία όμορφη που ήταν εκεί . Νιώσαμε πάρα πολύ άνετα ακαι φιλόξενα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.