Μεγαλώνει η κόντρα Γ. Κασαπίδη & Β. ‘Άμπα, μετά την επιστολή, του δεύτερου, στο kozan.gr: “Ο κ. Άμπας ….έχοντας τη μύγα, μυγιάστηκε και στρέφεται εναντίον μου, με ανυπόστατα και προσβλητικά λόγια”, αναφέρει ο Γ. Κασαπίδης ενώ ζητεί από τον Β. Άμπα, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, να ανακαλέσει δημοσίως τους συκοφαντικούς του χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του και να μην ασχολείται με ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα (θρησκευτικές πεποιθήσεις)

7 Φεβρουαρίου 2024
14:44

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη συζήτηση θεμάτων αναφορικά με τον ορισμό εκπροσώπων σε Νομικά Πρόσωπα της Περιφέρειας μας από τον οικείο αντιπεριφερειάρχη κ. Μεταξά, απηύθυνα απλή ερώτηση στον κ. Περιφερειάρχη περί απόφασης εκχώρησης αρμοδιοτήτων σε αντιπεριφερειάρχες ή εκπροσωπήσεως τους από τρίτους. Η απάντηση του κ. Περιφερειάρχη ήταν αρνητική, μέχρι τη στιγμή εκείνη (Δευτέρα 5/2/24).

Η ερώτηση είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα για το Π.Σ., χωρίς καμία αναφορά σε κανένα όνομα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα απόφασης Περιφερειάρχη για τυχόν εκχώρηση αρμοδιοτήτων, κατόπιν της οποίας έχουν νομική ισχύ οι όποιες αποφάσεις θα υπογράφονται από τους αντιπεριφερειάρχες.

Προς έκπληξη μου και όλων των μελών του συνδυασμού μας, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Άμπας, στρέφεται δημοσίως εναντίον μου, χρησιμοποιώντας συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς (από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Π.Σ.) ότι ούτε από πλευράς μου ούτε από κάποιον σύμβουλο του συνδυασμού μου, έγινε αναφορά σε κάποιο όνομα.

Όμως, ο κ. Άμπας προφανώς διέκρινε τον εαυτό του στο απλό ερώτημα μου και έχοντας τη μύγα, μυγιάστηκε και στρέφεται εναντίον μου, με ανυπόστατα και προσβλητικά λόγια.

Του θέτω το απλό ερώτημα και τον καλώ να απαντήσει: Απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, όπως ο ίδιος ομολογεί, κατόπιν εξουσιοδότησης του αντιπεριφερειάρχη ή έσπευσε αυτοβούλως, υπερβάλλοντας εαυτόν, να τον εκπροσωπήσει;

Περιμένω την απάντηση του!!!!

Επίσης, για του λόγου το αληθές, επισυνάπτονται το δελτίο τύπου του συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ καθώς και η αντίστοιχη ανάρτηση των ΣΑΡΙΣΩΝ στην ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου.

Επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, θα ήθελα να παρακαλέσω τον αγαπητό κ. Άμπα, να ανακαλέσει δημοσίως τους συκοφαντικούς του χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου και να μην ασχολείται με ευαίσθητα προσωπικά μου δεδομένα (θρησκευτικές μου πεποιθήσεις), που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα στην τοπική μας κοινωνία και συνάδουν με υποκρισία και φαρισαϊσμό.

                                                Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πορεία Δημιουργίας-

 Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες

         Γεώργιος Κασαπίδης

 

Δείτε τι είχε προηγηθεί στην προηγούμενη ανάρτηση στο Kozan.gr που δημοσίευσε την επιστολή Άμπα

 

Ψεύτης ή ανενημέρωτος; (O πρώην περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Άμπας γράφει σε σχέση με τα όσα ανέφερε ο Γ. Κασαπίδης στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο “φωτογραφίζοντάς” τον)

 

 

19 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.