Ευχαριστήριο της οικογένειας Λεωνίδα Αποστολίδη στο νοσηλευτικό & ιατρικό προσωπικό του Μαμάτσειου

9 Φεβρουαρίου 2024
11:54

Δεν ξέρουμε πώς να αρχίσουμε αυτό το ευχαριστήριο, δεν ξέρουμε πώς να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε τις πενήντα (57) ημέρες νοσηλείας του πατέρα μας και συζύγου μου στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Άνθρωποι και επιστήμονες, επιστήμονες και άνθρωποι!Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της ΜΕΘ του Γ.Ν Κοζάνης στους Ιατρούς: Κωνσταντίνο Στόκκο, Λεωνίδα Κούρα, Ιωάννα Μιμήτου, την Προϊσταμένη Ευανθία Ασμή, σε όλο το νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό που ακολουθούσε ευλαβικά και με ψυχραιμία όλα τα πρωτοκόλλα που αρμόζει σε μια ΜΕΘ, που αγωνιούσαν και ταυτίστηκαν μαζί μας, που παρ΄ολες τις αντίξοες συνθήκες ποτέ δεν απογοητεύτηκαν, ποτέ δεν έπαψαν να χαμογελούν και να πιστεύουν στο ΘΕΟ, δίνοντας μας κουράγιο, λέγοντας μας πως ακόμα δεν εξαντλήθηκαν τα περιθώρια, διατηρώντας έτσι την ελπίδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Φυσιοθεραπεύτριες, Βάσω Λιάκου και Έλσα Σημαδοπούλου, που τώρα συνειδητοποιήσαμε, ότι είναι αναπόσπαστος κρίκος της ΜΕΘ και όλων των ασθενών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πνευμονολόγο κα Σωτηρία Λαπαρίδου και στους Ιατρούς της Παθολογικής κλινικής κ.κ Ευθαλία Ράνδου, Δημήτρη Ντέμο, Στέφανο Πούλιο, Δήμητρα Παυλού και Αθανάσιο Βόμβα, στους Νοσηλευτές της Παθολογικής Κλινικής, που τις πρώτες ημέρες νοσηλείας μας ήταν διπλά μας δίνοντας και αυτοί τον δικό τους αγώνα.

Παράληψη μας, αν δεν ευχαριστήσουμε το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Νοσοκομείου που ήταν πάντα διαθέσιμο σε ότι και όποτε τους ζητήθηκε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας!!
Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουμε να είμαστε ξανά οικογένεια!!!

Οικογένεια
Λεωνίδα Αποστολίδη

Ένα σχόλιο

  • πολύ ωραία τα ευχαριστήρια αλλά πρέπει να ξέρουμε και να τα γράφουμε
    τα ευχαριστήρια πρέπει να είναι απλά και λιτά
    συνήθως δεν κάνουμε προσωπική αναφορά γιατί μπορεί και να ξεχάσουμε κάποιον όπως και ξεχάσατε
    παρόλα αυτά
    πολλά περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο σπίτι σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι