kozan.gr: Ο Γ. Χριστοφορίδης αναμένεται να είναι, τελικά, ο νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης – Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του η 5η έδρα πηγαίνει τελικά στo δικό του συνδυασμό καταλαμβάνοντας την πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ.

9 Φεβρουαρίου 2024
22:11
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Παρασκευή 9/2 στο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης,  πρώτος  συνδυασμός αναδείχθηκε ο συνδυασμός “Συνεργασία Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κοζάνης” του Γ. Χριστοφορίδη με 202 ψήφους καταλαμβάνοντας, τελικά, 5 έδρες ενώ δεύτερος ήταν ο συνδυασμός “Δυναμικά Μαζί” της Ε. Γκατζογιάννη με 164 ψήφους και 4 έδρες. Δεν καταλαμβάνει έδρα η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΚΚΕ) που έλαβε 34 ψήφους.

Σε μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Γ. Χριστοφορίδης αναφέρει: “Φίλες και φίλοι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι ο αγώνας μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ύστερα και από νομική τεκμηρίωση που αναμένεται να επισημοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ο συνδυασμός μας “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ” τελικά καταλαμβάνει πέντε έδρες (202 ψηφοδέλτια) έναντι τεσσάρων (161 ψηφοδέλτια) του δεύτερου κατά σειρά συνδυασμού, έχοντας εν τέλει την πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης, πρώτον για την μαζική προσέλευση τους ( 397 έγκυρα ψηφοδέλτια), σε μία διαδικασία που τιμά την Δημοκρατία αλλά και για τη στήριξή τους. Υποσχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους,πως η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των συμφερόντων – δικαιωμάτων τους απέναντι στα κοινά προβλήματα”.

Να σημειωθεί πως στο νέο 9μελες Δ.Σ. εκλέγονται οι:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΡΟΥΣΙΑΔΗΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΖΗΣΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι