kozan.gr: Νέο παράπονο αναγνώστριας με θέμα τις επιθέσεις σκυλιών στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

9 Φεβρουαρίου 2024
20:23

Όπως διάβασα στο σαιτ σας στις 31 Ιανουαρίου (δείτε εδώ), θέλω να σας αναφέρω πως είχα και εγώ  το 2022 αντίστοιχα περιστατικά από επιθέσεις σκυλιών μέσα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου με αποτέλεσμα να έχω κάνει προσωπικό έγγραφο και το αποτέλεσμα είναι πως δεν έχουν κάνει τίποτα. Πρόκειται για την ασφάλεια μας. Επανήλθα εκ νέου το 2023-2024. Ξανά με κυνήγησαν τα σκυλιά. Όλο αυτό το συμβάν με έχει δημιουργήσει στο να παθαίνω κρίσεις πανικού από τον φόβο. Δεν βρίσκουν μια λύση. Η προφορική απάντηση τους είναι ότι ευθύνεται ο δήμος, όμως στο έγγραφο που σας παραθέτω από την επίσημη έγγραφη απάντηση του Δήμου Κοζάνης σε αίτημα ερώτημα που τους έθεσα είναι ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από τον ιδιοκτήτη άρα από την ΔΕΗ.

 

6 σχόλια

    • Πολύ σωστός.Χρειαζεται ριζική αναθεώρηση στη σχέση μας Μ αυτές τις αμοιρες ψυχές. Όλα τα άλλα οδηγούν σε αδιέξοδο. Πρέπει να χτυπηθεί απλώς στη ρίζα το πρόβλημα και το αίτημα πρέπει να είναι ένα: στειρώσεις, στειρωσεις, στειρωσεις!!! Τώρα πια είναι και δωρεάν!!

      • δηλαδη τα στειρωμενα σκυλια δεν δαγκώνουν?
        ειναι δυνατόν να λέτε μπαρουφες?
        τοσα λεφτα δινονται σε φορεις και μκο για τα ζωακια..
        ας δημιουργηθουν υπηρεσιες φυλαξης στεγασης και διατροφης να τελειωνουμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι