Π. Κουκουλόπουλος: Στη φράση του αρμόδιου υφυπουργού Νίκου Ταχιάου, «Τι το θέλετε το τρένο αφού έχετε την Εγνατία», συμπυκνώνεται η απάντηση της κυβέρνησης στην επίκαιρη ερώτηση μου για το σιδηρόδρομο (Bίντεο)

11 Φεβρουαρίου 2024
14:27
«Τι το θέλετε το τρένο αφού έχετε την Εγνατία»! Σε αυτή τη φράση του αρμόδιου υφυπουργού Νίκου Ταχιάου συμπυκνώνεται η απάντηση της κυβέρνησης στην επίκαιρη ερώτηση μου για το σιδηρόδρομο. Όπως είπα στον κ υφυπουργό η ερώτηση μου αποτελεί αρχή και όχι τέλος σε αυτή την υπόθεση.
Πρότεινα ήδη στον Περιφερειάρχη κ Αμανατίδη να συγκληθεί το άτυπο πολιτικό συμβούλιο που έχει συγκροτηθεί με την παρουσία όλων των Δημάρχων που τους αφορά (Φλωρινα-Αμυνταιο-Εορδαία-Κοζανη-Σιατιστα-Γρεβενα). Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού αναφέρομαι στη σημασία του έργου. Την πραγματικά ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση στο σύνολο της μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

5 σχόλια

  • Οι υπόλοιπες γραμμές τρένων έγιναν ελλείψει εθνικών οδών;
    Φοβερός!
    Ας τα εφαρμόσει στον εαυτό του ο κυρ Ταχιαου….

  • Για την αναμόρφωση του σιδηροδρομικού
    δικτύου επί υπουργίας Λιάπη και μετά κατάργηση δρομολογίου Κοζάνης – Θεσσαλονίκης θα πει κανείς τίποτα;

  • Πάλι η Πτολεμαΐδα θα είναι έξω απο το παιχνίδι όπως για την χάραξη της νεας σιδηροδρομικής γραμμής που θέλεις Κουκουλόπουλε να περάσει οποσδήποτε από την Κοζάνη και όχι από την Πτολεμαΐδα που είναι η πιο συμφέρουσα διαδρομή.

  • Για Την πρωτη απ ολους προσωπική σου ευθύνη που ήσουν Δήμαρχος όταν σταμάτησε να έρχεται το τρένο στην Κοζάνη και μετέπειτα οταν ησουν υπουργός και δαν εκανες τίποτα για να ξανάρθει δε λες ΤΙΠΟΤΑ..! Ούτε μια συγνώμη και μας βγαίνεις κι από πάνω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.