Kozan.gr: Νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/2 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Φεβρουαρίου 2024
19:51

 

Νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/2 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

10 σχόλια

    • Πανε ψωνισε τωρα την φετα 18 ευρω και τα υπολοιπα που εχουν παρει την ανιουσα με τα εξυπνα μετρα Μητσοτακη που καταπολεμαει την ακριβεια χαχολε ελληνουλη του 41% και ασε το τι κανει ο Συριζα. ο Συριζα θα την βρει την ακρη του οπως και την βρισκει παντα…αν νομιζετε εκει στο μπλε τσιρκο σας οτι εχετε ξεμπερδεψει με την αριστερα αλλαξτε πλευρο να δειτε κι αλλα ονειρα. Να σαι σιγουρος οτι θα σας ερθει απ το πουθενα και δεν θα ξερετε τι να κανετε οπως και το 2015.

      • Σιγουρα θα την βρει την…..άκρη
        Πολιτική του τύπου χαχολε ελληνουλη, Μητσοτάκη γαμιεσαι , τι ψήφισες ρε μαλακα κλπ
        Προχωρα , παράγεις πολιτική ….

  • Ο Θανάσης ήταν ιδιαίτερος στην Γραμματεία του πρώην Υπουργού Οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
    Ο Γιώργος ήταν επί ΠΑΣΟΚ το “μεγάλο” στέλεχος που κάποιοι του κουβαλούσαν ακόμα και την τσάντα.
    Με έκπληξη τους βλέπω τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!
    Αυτά βλέπει ο κόσμος
    Εσείς οι δημοσιογράφοι κάντε ένα γκάλοπ (αν δεν κάνατε) και θα δείτε ότι το μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην σημερινή αντιπολίτευση που “λειτουργεί” στην χώρα μας.
    Τυχαίο;
    Δεν νομίζω.

  • όσοι γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις απλά γελάμε και κλαίμε ταυτόχρονα. Η κατάντια των συλλογικών οργάνων συριζα, πασοκ , νδ (την αναφέρω τελευταία διότι ποτέ δεν είχε ουσιαστικά συλλογικά όργανα) είναι τεράστια. Ελάχιστοι στις φωτό έχουν έστω μικρή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή στην περιοχή της δυτικής μακεδονίας. Κρίμα για όλους μας. Για το κκε δεν μιλάω. Τι να πει εκεί κάποιος; Εκεί στο 1975 ζούνε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι