Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων η κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

12 Φεβρουαρίου 2024
20:06
Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων η κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης και η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της κωπηλασιας στις εγχώριες και διεθνής διοργανώσεις τους ετος 2023.

Την πίτα την ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ.κ Χριστόφορος, ο π. Γεώργιος Πιστόλας , ο π. Κωνσταντίνος Θεοχάρης, ο π. Λουκάς Κουρκούτας, ο π. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερβιων κος Χρήστος Ελευθέριου , ο Δήμαρχος Βελβεντού κος Μανώλη Στεργίου , ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κος Ιωάννης Βράμπας , ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κος Γιώργος Δεμελής , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων κος Θανάσης Μαραμής , οι Αντιδήμαρχοι Σερβίων κος Καλλίνικος Χολέβας ,κα Δώρα Αγοραστούν , κα Παπαδόπουλου Έφη .

Επίσης Συγχαρητήρια επιστολή έστειλαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας και Θράκης κος Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης κος Παπαδόπουλος Μιχάλης .

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι : Παναγιωτης Μακρυγιάννης , Χαρίσιος Γιώργος , Γαβριέλα Λιόλιου , Στέφανος Δημητρίου ,Σταυριανίδης Δημήτρης , Μακρυγιάννη Λεμονιά , Γκρεμού Αγγελική, Παπαδημόπουλος Λευτέρης , Καραχίτος Αλέξανδρος , Ντίνας Ευθυμης , Γεωργιάδης Κωνσταντίνος , Ζαρογιάννη Χρυσανθη , Βασιλική Δαλαγιώργου , Ζαρογιάννη Άνθη , Λαβαντσιώτη Χριστίνα, Θοδωρής Καράγιαννη , Τζημος Αχιλλέας .

Την εκδήλωση τίμησαν οι εκπρόσωποι από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων, τους εμπορικούς Συλλόγους Σερβίων και Βελβεντού τα ΚΑΠΗ Σερβίων και Πλατανορευματος και του Πυροσβεστικού Σώματος Σερβίων .

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα μέλη του Ομίλου παρευρέθηκαν ! Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές Γκρεμού Αγγελική , Μακρυγιάννη Αθανασία και Δημαρά Χαράλαμπος για τις διακρίσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.