kozan.gr: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (με 10 ψήφους υπέρ και 7 κατά) ο Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2024 του  Δήμου Σερβίων – “Αυτό το παραμύθι με το χρέος στην ΔΕΗ να τελειώνει. Δεν είμαστε ούτε ο πρώτος ούτε ο μοναδικός δήμος που χρωστά στην ΔΕΗ. Όμορος δήμος, ειπώθηκε στη βουλή (δεν το λέω έγω, χρωστά 115 εκατομμύρια Ευρώ ” – Τι απάντησε η Ρ. Σπυρίδου (Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2024
09:16

 

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (με 10 ψήφους υπέρ και 7 κατά) ο Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2024 του  Δήμου Σερβίων. Μία από τις βασικές ενστάσεις που έθεσε η πλευρά της αντιπολίτευσης ήταν γιατί στον προϋπολογισμό δε συμπεριλήφθηκε το χρέος για την ΔΕΗ (περίπου 1,7 εκ. ευρώ) με τον Δήμαρχο Χ. Ελευθερίου να δίνει μια γενικότερη απάντηση  σε σχέση και με την κριτική που δέχτηκε στο παρελθόν για την αποπληρωμή του εν λόγω χρέους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αυτό το παραμύθι με το χρέος στην ΔΕΗ να τελειώνει. Δεν είμαστε ούτε ο πρώτος ούτε ο μοναδικός δήμος που χρωστά στην ΔΕΗ. Όμορος δήμος, ειπώθηκε στη βουλή (δεν το λέω εγώ), χρωστά 115 εκατομμύρια Ευρώ”. Τι απάντησε η Ρ. Σπυρίδου

2 σχόλια

  • Κύριε δήμαρχε τι εννοείτε όταν λέτε τέρμα το παραμύθι; Υπάρχει χρέος; Ναι ή όχι; ΥΠΑΡΧΕΙ. Άρα πρέπει να το εγγράψετε στον προυπολογισμό. Ποιο είναι το παραμύθι; είναι ψέμα ότι το 2020 το κράτος εξόφλησε όλες τις οφειλές στην δεη όλων των δήμων; ΟΧΙ . ποιος έλεγε παραμύθια; Μα εσείς που λέγατε ότι ΜΟΝΟ ο δήμος σερβίων πήρε επιχορήγηση ενώ ούτε επιχορήγηση πήρε ούτε βέβαια είναι ο μοναδικός δήμος που πλήρωσε το κράτος στην δεη!εάν υπάρχουν χρέη πρέπει να παρουσιάζονται ΟΛΑ. Αλλιώς αποκρύβεται χρέη και είναι ΚΑΘΗΚΟΝ του ελεγκτικού μηχανισμού να σας βάλει στην θέση σας!δηλαδή εάν παρανομεί ο μπέος μας λέτε ότι πρέπει να παρανομούν όλοι; μα που είναι η αποκεντρωμένη διοίκηση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.