Kozan.gr: Κοζάνη: Πολύς κόσμος στην κοπή πίτας που διοργάνωσε, το πρωί της Κυριακής 18/2, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Στάθη Σταϊκούρα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

18 Φεβρουαρίου 2024
12:12
Πολύς κόσμος στην κοπή πίτας που διοργάνωσε, το πρωί της Κυριακής 18/2, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Στάθη Σταϊκούρα.



 

29 σχόλια

    • Ντροπή τους. Εξαθλίωσαν τον λαό, έσκασαν στο χρήμα κ στα ακίνητα όλοι τους, ψηφίζουν κάθε εξαθλίωση ήθους κ κόβουν πίτες,γελάνε κ φωτογραφίζονται.
      Ούτε ντροπή τους έμεινε ,ούτε σταγόνα ήθους.

  • Ο Κωνσταντινίδης δεν μας είπε αν μετά από αυτό που ψήφισε, θα τολμήσει να έρθει σε εκκλησία της Κοζάνης την 25η Μαρτίου κ τη Μ. Εβδομάδα.

    • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ!

      ΟΙ ΝΕΟεΛΛΗΝΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΕΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

      ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!
      ΕΥΓΕ!!!

      ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ Ν.Δ.

      ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΛΑΝΗ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ…ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…. ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ….ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ <>, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ….. ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΔΥΘΕΙ ΤΗΝ ΡΩΜΕΪΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΤΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ.

      Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕΛΦΙΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΡΑΔΑ ΠΙΤΕΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΞΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!

      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ …ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!

      Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!
      ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ….ΤΙ ΑΡΑΓΕ;

  • ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

  • Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου αξίζει και τα χειροκροτήματα Ο ικανός υφυπουργός μας λυπάμαι πολύ όλα όμως εδώ πληρώνονται!!!

  • Έτσι κ. σταθη. Ξεφτιλισε τους πατριώτες, οικογενειαρχες, και σουπερ χ.ο. ούτε καν την αποχή δεν τόλμησε όπως και ο κ. μιχαλης.

  • Στα 200 μέτρα έχουν οι αγρότες το μπλόκο , γιατί δεν πάνε εκεί για διαμαρτυρία ; 2 υπουργοί είναι μέσα .Μόνο τον απλό κόσμο ξέρουν να ταλαιπωρούν . Ή μήπως κάποιοι βάλανε το κοστούμι κ είναι μέσα και αυτοί ; Λέω μήπως …..

  • Φυσικα και οι περισσοτεροι θα ειναι και πολυ χριστιανοι.Δε γνωριζουν ομως πως τους ανθρωπους τους ξεγελας το Θεο ομως ποτε.Ο ιερεας ειναι της Μητροπολεως μας;Ποιος ειναι και που ιερουργει;Ειχε την αδεια του Σεβασμιοτατου η πηγε απο μονος του;

  • Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι έτσι θα ξεχαστεί το ΝΑΙ στο νόμο έκτρωμα μάλλον κάνουν μεγάλο λάθος….Ντροπή και στους παλαμάκιδες!!!!!

  • Χάθηκε η Περιφέρεια τώρα καμαρώστε. Με το καλημέρα ο Αμανατίδης για 5 χρόνια. Θα χάσετε και το ΤΕΕ και εσείς όλο γέλια. Ο Κασαπίδης τώρα τι κάνει. Φέρατε και τον Σταικουρα. Δεν σώνετε η κατάσταση.

  • Ρε συ οι περισσότεροι στήριξαν τον Γιώργο Αμανατίδη ανοιχτά. Στάθη αυτούς κάλεσες που έδιωξαν τον Κασαπίδη????Αυτοί Δεν ντράπηκαν να έρθουν και να σε χεροκροτάνε. Ήμαρτον…….

  • Μνημόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος μας χρειάζονται.
    ζείτε με επιδόματα και χτυπάτε παλαμάκια.
    στίς 18 Φεβρουαρίου μπαίνει το market pas για εσάς 18.50 ευρώ!!!!!

  • Χαχα …..ούτε το 1/3 του κόσμου από το event plaza!!!! Τότε υποψήφιος….σήμερα υπουργός!!! Χαχαχα την τύχη του του τσιαρτιωνη θα έχεις κι εσύ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.