Την πίτα του έκοψε,το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος δρομέων οδοιπόρων Εορδαίας (Φωτογραφίες)

18 Φεβρουαρίου 2024
13:11
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου δρομέων οδοιπόρων Εορδαίας με τεράστια επιτυχία, καθώς η παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο πάτερ Αθανάσιος Βλαχοδήμος, μέλος του συλλόγου μας, ευλόγησε την πίτα.

Βραβεύτηκαν οι Ανδρεόπουλος Παύλος🏅 και Αρβανίτης Νικόλαος 🏅ως οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου δρομέων οδοιπόρων Εορδαίας, η Καραμπίκα Χριστίνα 🏅για τις επιτυχίες της και την πολύχρονη παρουσία της στο σύλλογο και ο Λαζαρίδης Κωνσταντίνος 🏅 για τους τερματισμούς του σε υπερμαραθωνίους και για την πολυετή συμμετοχή του στο σύλλογο.

Επίσης, μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε 16 τυχερούς με κλήρωση. 🎁

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για την παρουσία τους!🙏

Μας γεμίσατε με κουράγιο και δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά! 💪✅

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.