kozan.gr: Ξεκινούν εργασίες διάστρωσης κυβόλιθων στην έξοδο της πόλης στο κομμάτι από τον Τρίκο έως τον κυκλικό κόμβο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης

19 Φεβρουαρίου 2024
21:48

Ξεκινούν εργασίες διάστρωσης κυβόλιθων στην έξοδο της πόλης στο κομμάτι από τον Τρίκο έως τον κυκλικό κόμβο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης. Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στένωση τη δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πτολεμαίδα, χωρίς να διακόπτεται η κυκλοφορία. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 20/02/2024 έως 31/03/2024.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Θα φροντίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εντός του επόμενου έτους να δώσει άδεια τομής για εγκατάσταση οπτικών ινών, όπως έδωσε και στην εθνική οδό προς Θεσσαλονίκη (προς τα Lidl μετά την κλινική Κοντουγουνη) και σκαψανε στα ολοκαίνουργια πεζοδρόμια που έγιναν πέρυσι….Ντροπή και αισχος. Τώρα ο δήμος Κοζάνης προβάλλει ένα υπό κατασκευή έργο αλλά ας ελπίσουμε να μην φροντίσει να το καταστρέψει με παρόμοιες αποφάσεις. Το υστέρημα του ελληνικού λαού δεν το σέβεται κανείς…

  • Μπραβο!!!ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ;Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  • Δήμαρχε,όλης της Κοζάνης και όχι των συμφερόντων και των ολίγων,επειδή δεν εξαρτάσαι από κανέναν,αλλά μόνο από το λαό ο οποίος σε ψήφισε και στον οποίο μόνο δίνεις λόγο,άνοιξε σήμερα κι όχι αύριο τη μπάρα στο δρόμο του ΟΣΕ και ένωσε την πόλη με τα Πλατάνια και μην κάνεις το κέφι του ενός,για χάρη του οποίου και με εντολή αγνώστου κλείνει η μπάρα.Η δημοτική αστυνομία από ποιον παίρνει εντολές,γιατί ο προιστάμενός τ ης δεν απαντά στα τόσα σχόλια των ΜΜΕ;εμείς δεν τον πληρώνουμε.Να γράψει επιτέλους με απλά λόγια ποιος έδωσε εντολή και με ποια απόφαση Δημ.Συμβουλίου ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι