Η απάντηση του προέδρου της κοινότητας Δρεπάνου, στο άρθρο του Θεόφιλου Παπαδόπουλου – “Φτάνει πια η μιζέρια και η οπισθοδρόμηση !”

22 Φεβρουαρίου 2024
12:39

Απάντηση σε δημοσίευμα (δημοσιογράφου) πολίτη….. Δεν θα επιστρέψει το Δρέπανο στα χρόνια που δεν γινόταν τίποτα απλά και μόνο για να μην χαλάσουμε τους κολλητούς μας και να έχουμε θέμα συζήτησης στα καφενεία.

Τόσα χρόνια μιας και γνωρίζετε όπως λέτε την ιστορία του Δρεπάνου δεν σας είδαμε εσάς και τους (φύλακες) του Δρεπάνου να αναλάβετε πρωτοβουλίες για την ονοματοδοσία . Φτάσαμε στο 2024 και δεν υπάρχει οδός σε μια κοινότητα η οποία σε σχέση με άλλες έχει συνεχή αύξηση σε κατοίκους!!!
Φτάνει η μιζέρια και η οπισθοδρόμηση που θέλετε να υπάρχει για τους δικούς σας λόγους…..
Δεν σας φοβάται ούτε το Τοπικό Συμβούλιο ούτε η επιτροπή που έχει επιλέξει το Τ.Σ.
Ότι έχετε ως πρόταση μπορείς εγγράφως όπως έχει ανακοινωθεί να το καταθέσεις στην Κοινότητα.
Από εκεί και πέρα μπορείς να βγάλεις όσες δημοσιεύσεις και χάρτες θέλετε για λόγους εντυπώσεων!!!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς τόσο προς το πρόσωπο μου όσο και προς τους κατοίκους της κοινότητάς μας σας τους επιστρέφουμε καθώς στην κοινότητά μας γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας μας!!!
Η ονοματοδοσία θα γίνει όπως ομόφωνα ψηφίστηκε και από το Δημοτικό συμβούλιο και θα πάει στην περιφέρεια για την έγκριση.
Τώρα μπορείτε να βάλετε όσα εμπόδια θέλετε…. ξέρουμε πως θα τα ξεπεράσουμε!
  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 

11 σχόλια

  • ΦΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΜΟΝΑΚΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.ΑΗ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

  • πρόεδρε κάνε μια βολτα στο κεντρο του χωριού και στις γειτονίες και δες ποσα αδεσποτα εχει το χωριό που φοβόμαστε να αφησουμε τα μωρα να παιξουν πανω απο 15 αδέσποτα ειναι διασπαρτα στο χωριού που ειναι ο Κορωνίδης που εκραξε την προήγουμενη αρχή?αιντε γιατι κουράσατε και εσείς!

    • Φίλε αν είσαι δρεπανιώτης ξέρεις καλά ότι γίνανε στα τέσσερα τελευταία χρόνια δεν έγιναν τα προηγούμενα 40. Τώρα όσον αφορά τα αδέσποτα και ο πρόεδρος και ο κορωνίδης κάνουν τα πάντα για να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργούν οι δήθεν φιλόζωοι που έχει το χωριό μας.

  • Φώτη προχώρα. Οι μίζεροι θα ζουν μέσα στην ξυνιλα τους. Όσο για τα σκυλιά είναι πρόβλημα όλου του Δήμου , και δεν αφορά μόνο το Δρέπανο. Όσο για τον πολίτη, αστον Φώτη τον γνωρίζουν καλά στο χωριό για αυτό είναι συνέχεια μόνος. Έχει περισσέψει η ξυνιλα του .Όσο κάνετε έργα στο χωριό τόσο θα τους τρώει το σαράκι τους

  • Προεδρε μιλουσες και μιλας για αναπτυξη, αλλα της αναπτυξης πρηγείται η διαχείριση. Και διαχείριση δεν υπάρχει. Φοβόμαστε μην φανε τα αδέσποτα τα παιδιά μας. Ολα τα χωριά παίρνουν ξύλα και εμείς τίποτα. Καλα και τα φρου φρου αλλα στην πράξη απο το κακο στο χειροτερο

  • Το αν έχει κάνει κάτι ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο αυτό φάνηκε από της εκλογές και φάνηκε με πολύ μεγάλη διαφορά γιαυτό πάρτε το χαμπάρι..
    Και φτάνει με τα αρνητικά σχόλια γιατί εσείς είστε που κουράσατε άιντε βγάλτε τα άχυρα που έχετε στον τενεκε σάς που λέγεται κεφάλι…

  • Ξαφνικά γίνατε όλοι ενεργοί πολίτες και θέλετε το καλό του χωριού.Δεν θα αναφερθώ στην μιζέρια και στην σκατοψυχια του καθενός εδώ μέσα δεν προκαλεί έκπληξη σε αυτό το χωριό. Πρόεδρε συνέχισε το έργο σου βήμα βήμα και άσε τους άλλους να παραμιλανε.

    • το οτι βγηκε προεδρος επειδη δεν ειχε κανεναν σοβαρο αντιπαλο γιατι κανεις δεν ασχολειτε δεν σημαινει οτι κανει και εργο αιντε να πουμε.το μονο σας ενδιαφερον ειναι το τι θα κανει ο παοκ την κυριακη μιλατε και για πολιτικη ορισμενοι.στο Δρεπανο η κατασταση ειναι η ιδια τα τελευταια 10 χρονια τωρα αν ειναι πιο κοινωνικος η οχι καποις δεν εχει να κανει με τα εργα μην τρελαθουμε χαλαρωστε κατεβειτε μια βολτα στο χωριο απογευμα προς βραδυ και θα καταλαβετε.κουρασατε!Σας ενοχλει και οταν σαν κανουν κριτικη!

      • Θα μπορούσες να θέσεις υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για να υπάρξει ένας σοβαρός αντίπαλος. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, μα λίγοι τα κότσια.

      • Για πολιτικη μιλατε μονο εσεις γιαυτο δεν υπαρχουν σοβαροι αντιπαλοι γιατι με τα λογια δεν γινονται τα εργα,αλλα με πραξεις. Και αν εσυ δεν εχεις δει κανενα εργο τα τελευταια 4 χρονια τοτε μαλλον εσυ εισαι αυτος που πρεπει να βγει μια βολτα στο χωριο.Ουτως η αλλως τα εργα του τα ειδαμε απο τα χρονια που ασχολουταν με την τοπικη ομαδα και ειδαμε ολοι την καταληξη της οταν αλλαξε χερια. Η καλπη μιλησε για αλλη μια φορα αλλα μαλλον οι κατοικοι του χωριου ειχαν ξεχασει πως ειναι να βλεπεις κυριακη τον παοκ.

  • Αφού γνωρίζεις την ιστορία του τόπου, τις προσωπικότητες και την ανθρωπογεωγραφία του χωριού και δεν ανήκεις στους κατοίκους της αδιαφορίας και της στασιμότητας όπως μας χαρακτηρίζεις, τότε γιατί δεν συμβάλλεις με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο για το καλό του χωριού. Έτσι δεν θα πάνε χαμένες και οι γνώσεις σου. Αλλά μάλλον όλα γίνονται για τα νούμερα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι