Μια εικόνα που τα λέει όλα για την κατάντια μας (Γράφει ο Γιώργος Μητλιάγκας)

22 Φεβρουαρίου 2024
16:52

Σήμερα Πέμπτη 22/2/2024 7.30 πρωί , συνοδεύοντας ένα συγγενικό μου πρόσωπο με οφθαλμολογική πάθηση από «καταρράκτη» , συνάντησα στα εξωτερικά ιατρεία του «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» μια εικόνα που τα λέει όλα για την κατάντια μας…

Πάνω από 100 άτομα-συνταξιούχοι- στριμοχνωνταν να πάρουν ένα νούμερο για να κλείσουν ραντεβού για οφθαλμίατρο που θα τους εξέταζε μετά από τεσσερις μήνες περίπου .!!!

Μετά την εξέταση θα έκλειναν άλλο ραντεβού πάλι μετά απο ένα εξάμηνο περίπου για να τους κάνει η γιατρος την επέμβαση για τον «καταρράκτη».!!!

Ρωτώντας έναν σχετικό υπάλληλο του νοσοκομείου με πληροφόρησε ότι σήμερα κλείστηκαν περίπου 370 ραντεβού-με φυσική παρουσία ή τηλεφωνικά.

Τι να προλάβουν μου λέει οι δυο μόνο αξιολογοτατες οφθαλμίατροι , μαζί με το ελλειπεστατο αξιόλογο επίσης νοσηλευτικό προσωπικό.! Κι αυτό περίπου συμβαίνει σ όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου εδώ και αρκετό καιρό .

Κατα τα άλλα μας βάλαν και μια ταμπέλα πάνω από την είσοδο που λέει οτι κάνουν εκσυγχρονισμό των δημοσίων νοσοκομείων .!
Φωνάζει ένας πάσχων «Γι αυτό το ρεζίλεμα πληρώναμε για πανω απο 40 χρόνια και πληρώνουμε ακόμα τις εισφορές μας στα ασφαλιστικά ταμεία.!»

Και του απαντάει άλλος από απέναντι «καλά μας κάνουν αφού ψηφίζουμε σαν τα γκαβά τα πρόβατα.!»

Απ έξω κοντα στο μεσημέρι μαζεύτηκαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ και άλλοι για να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν το χάλι στο οποίο μας έφερε η κυβέρνηση του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.!

10 σχόλια

  • Να μη ξεχασετε στις ευροεκλογες και στις επομενες εθνικες εκλογες αντι για 41 να τους δωσετε 61 τακατο.
    Τι παραπονιεται ο κοσμος αφουν τους εβγαλε πανηγυρικα?

  • Διαιρεί και βασίλευε
    Κρίμα σε τόσο σημαντικό θέμα να κάνουμε μικροπολιτική
    Δηλαδή τώρα είναι χάλια το νοσοκομείο μας και με Τσίπρα , Παπανδρέου κλπ ήταν όλα καλά
    Για μένα μεγάλη ευθύνη φέρνουν οι βουλευτές μας , δήμαρχοι και περιφερειάρχες

  • Πέστα κύριε Γιώργο.
    Γιατί αν δε πάει κανείς στο νοσοκομείο, από ανάγκη βέβαια, δε μπορεί να δει το χαλί της υγείας. Ιδιαίτερα στη περιοχή μας. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών και του προσωπικού. Εξάλλου, ένας από μας είναι κι αυτοί!

  • Το τηλεφωνο για τα ραντεβου ειναι παντα <> .απο 7.00 εως 11.00 προσπαθουσα να παρω τηλ. καλωντας απο σταθερο και κινητα συνεχεια.Παντα <>..Τηλεφωνικο ραντεβου….δουλεμα κανονικο1

  • Απόλυτο δίκαιο.Είναι αυτό νοσοκομείο ευρωπαϊκής χώρας;ίσως το χειρότερο στην Ελλάδα.Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έχει φτάσει στα όριά του.Η λύση είναι μία:πληρώστε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για να γίνει ελκυστικό το ΕΣΥ.Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτιμάει τον ιδιωτικό τομέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο ν`απαξιώνει το Δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ..

  • Και Οι ιδιωτικές κλινικές με ποιους θα δουλέψουν μόνο με την ΕΛΙΤ.! …όταν ο κοσμος δεν έχει οικονομική δυνατότητα, ούτε για τα καθημερινά γιατί η ακρίβεια θερίζει και οι αυξήσεις σε μισθούς , συντάξεις και μεροκάματα ήταν μεγαλη κοροϊδία.
    Φτωχοποίηση όπως επι Σαμαρα Βενιζέλου και… «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ή ΣΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ» . Κι αυτό αφορά δυστυχως και τους νέους και τα μωρα ακόμα κι όχι μόνο τους συνταξιούχους κύριε Γιώργο..!

  • Γιατί δεν τα λέτε όλα?
    7 και 30 και ακόμη οι υπάλληλοι δεν είχαν αρχίσει να κλείνουν ραντεβού, τα τηλέφωνα ουτε κάν.
    ας αναφέρούμε και αυτούς που έμπαιναν μέσα στο γραφείο για ραντεβού απο την πόρτα μέσω κάποιου γνωστού.
    να κάναμε φασαρία?
    και τι θα γινόταν? τίποτε. είναι προιστάμενοι όλοι τους (αν και αυτοί θα έπρεπε να δουλεύουν).
    και τον περίμεναν τον κόσμο γιατί το ήξεραν……

  • Δεν βλέπουμε τα χάλια μας, γιατί το πρόβλημα κ. Μητλιάγκα είναι να μη κατηγορήσουμε την κυβέρνηση.
    Τι μπορεί να περιμένει άλλο κανείς από αυτή την κυβέρνηση; Εξαθλίωση και μιζέρια. Τα γνωστά. Αλλά κάνετε και τα βγάζετε τον αέρα. Να βλέπουν τα χάλια μας ακόμη κι εκείνοι που τα υποστηρίζουν.

  • Πως το έλεγε ο Ηλιόπουλος;
    Α, ναι!

    — Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαστε όλοι μας μια ωραία ατμόσφαιρα!

    Προφανώς, αφορά, τον … ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι