Απορία αναγνώστη στο kozan.gr: Koζάνη: “Είναι λογικό τέτοιου είδους μπαλώματα;;;” (Φωτογραφίες)

22 Φεβρουαρίου 2024
18:37

Στην έξοδο της Κοζάνης έχει περαστεί οπτική ίνα ενώ παρόμοιες εργασίες γίνονται και σε άλλες κοντινές οδούς. Στις φωτογραφίες που σας στέλνω δείχνουν ότι η εταιρεία που την πέρασε μετά την έκλεισε ρίχνοντας από πάνω σε ένα ασφαλτοστρωμένο δρόμο απλά μπετόν. Θα μείνει έτσι ή θα υπάρξει κάποια πρόσθετη παρέμβαση; Αν όχι, είναι λογικό να επιτρέπει ο Δήμος να γίνουν τέτοιου είδους μπαλώματα;

 

16 σχόλια

  • Δεν ειναι μονο εκτος απο το μπετο που βαλανε ειναι οτι γεμισανε σκόνη τα αμαξια και εχουν σημάδια απο τα πετραδακια αυτα ποιος θα τα κανει???? Δεν είχαν βάλει χαρτί για να παρουμε τα αμαξια μας…..

  • Οποιοσδήποτε λογικός και νοημον άνθρωπος αυτό το ίδιο θα αναρωτιόταν και η απάντηση είναι ναι στο Ελλαδισταν είναι δυνατόν ΤΕΤΟΙΑ μπαλώματα…!!!

  • Στις ΗΠΑ πριν ρίξουν άσφαλτο ρίχνουν σκυρόδεμα με οπλισμό για να μη κάνει καθιζήσεις το οδόστρωμα. Στην Ελλάδα λίγη πίσα και έγινε καινούργιος… που ξέρουν οι αμερικάνοι απο δρόμους, οι Έλληνες μηχανικοί είναι πιο έξυπνοι!

  • Μάλλον δεν κυκλοφορείτε πέραν της πόλης σας. Σε όλη την περιφέρεια, ίσως και παραπέρα, όπου περάστηκαν ίνες, έτσι έχουν μπαλωθει. Και παραμένουν έτσι, μέχρι να στρωθεί, όοοοταν στρωθεί νέα άσφαλτος.

    • Πάντως σε δήμο γειτονικού νομού ο νέος δήμαρχος έδωσε εντολή να σταματήσουν τις εργασίες οι εταιρείες εξαιτίας των κακοτεχνιών. Θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος έλεγχος κατά την παράδοση του έργου από τον Δήμο. Εδώ κινδυνεύουν σίγουρα οι δικυκλιστές. Ποιος θα έχει την ευθύνη αν, ο μη γένοιτο , συμβεί ατύχημα με τραγικά αποτελέσματα; Προφανώς ο Δήμος.

  • Και βέβαια πρέπει να πεσει άσφαλτος και είναι αυτονόητο να γίνει.
    Όπως έπεσε σ όλες τις επικίνδυνες τρύπες που είχαν ανοίξει στην πόλη και τα χωριά .
    Η αδιαφορια του Μαλουτα κλπ είναι χαρακτηριστική παρ ότι προσπάθησε προεκλογικά να δείξει ότι κάτι έκανε.! Η νέα δημοτική αρχη λειτούργησε αυτόματα έστω και προσωρινά για να μη σκοτωθεί κοσμος γιατί μια λάκουβα είναι πάντα μια παγίδα …

  • Στο βωμό του χρήματος θυσιάζουν τα πάντα.
    Φυσικά και το μπετόν χρειάζεται σαν πρώτη στρώση για σταθεροποιήση και μετά πέφτει η άσφαλτος να είναι ομοιόμορφο το δάπεδο και να παίρνει της ανοχές. Ωστόσο το κοστολόγιο ειναι διπλασιο και κάποιοι κοιτάνε την τσέπη τους

    • Δε λέω ότι συμφωνώ με τις κακοτεχνίες, αλλά τόσο κοντά που είναι στο πεζοδρόμιο, ο δικυκλιστής δε θα πάθει ζημιά από το μπάλωμα, αλλά από το ότι θα καβαλήσει το πεζοδρόμιο.

  • Οι κύριοι Καρμαζης και Πεχλιβανίδης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης υπέγραψαν την άδεια τομής για την εγκατάσταση των οπτικών ινών. Να μας πουν υπεύθυνα και δημόσια αν τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα εκ του νόμου κατά την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών αλλά και και το κυριότερο κατά πόσο αποκαθίσταται το οδόστρωμα μετά την τομή. Γιατί όλοι βλέπουμε ότι γίνονται συνέχεια τομές και ειδικότερα σε οδούς που έχουν πρόσφατα ασφαλτοστρωθει και η κατάσταση των οδών είναι τραγική αφού υπάρχουν διαμήκεις ρηγματώσεις των παλιότερων τομών και τοπικές καθιζήσεις. Η καλή κατάσταση των οδών δεν συντελεί στην πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων; Και επιτέλους οι κυβερνώντες δεν πρέπει νά σεβαστούν επιτέλους τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών; Φωνή βοωντος εν τη ερήμω…..

  • Να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή.. έχουν γεμίσει τσιμέτρα τα αυτοκίνητά μας που δεν βγαίνει. Υοι δρόμοι έχουν γεμίσει χαλίκια είναι όλα χάλια.. να τα ξαναφτιάξουν αμέσως από την αρχη.. εάν τους αφήσουμε την επόμενη φορά θα κάνουν πάλι τα ίδια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι