kozan.gr: Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Πασχάλης Χαρούμενος για το φραστικό επεισόδιο με τον Γ. Κασαπίδη: “Το θέμα δε θα το σταματήσω εδώ – Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη” – Τι λέει για το επεισόδιο με τον περιφερειακό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Θωμά Μάνο αλλά και για την Γ. Ζεμπιλιάδου: “Βλέπω μια αγάπη & συνεργασία μεταξύ Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου, αλλά πριν από ενάμιση μήνα βλέπατε τι έλεγε/έκανε η Γ. Ζεμπιλιάδου στον Γ. Κασαπίδη”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Ηχητικό)

24 Φεβρουαρίου 2024
23:36

Σε σχέση με τις στιγμές έντασης που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη 22/2 στο περιφερειακό συμβούλιο,  που οδήγησαν στη διακοπή της συνεδρίαση (δείτε εδώ), αναφέρθηκε, μιλώντας στο kozan.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου 24/2, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως  για το φραστικό επεισόδιο με τον Γ. Κασαπίδη, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αποκαλύπτοντας τι ήταν εκείνο που τον ενόχλησε και τον πρόσβαλε. Ακούστε τη συνέντευξη:

 

8 σχόλια

  • Να ήσουν ο μοναδικός κ. Χαρούμενε θα έλεγα ότι ήταν μια τυχαία…επίθεση!
    Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τον στήριζαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση
    συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν αλλά μπορώ
    να πω ότι στερήθηκαν και αυτά που δικαιούνταν με απόφαση του ιδίου!!!
    Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο!
    Με τέτοια κινητοποίηση και στήριξη από την ΝΔ και την τόση εμπειρία από
    την βουλευτική και αυτοδιοικητική διαδρομή… θα έπρεπε όχι μόνο να εκλεγεί
    αλλά να κάνει περίπατο!!!
    Γιατί έδειξε έναν άλλο πολιτικό χαρακτήρα απ’ αυτόν που είχε όταν ξεκίνησέ
    την πολιτική του διαδρομή αυτό μόνο η επιστήμη μπορεί να το απαντήσει!
    Πάντως η πολιτική μετάλλαξη αυτού του ανθρώπου έχω την αίσθηση ότι θα
    θα έχει και συνέχεια με τέτοιες συμπεριφορές

  • Ανίερες συμμαχίες ηττημένων! Ο Κασαπιδης αδυνατεί να πιστέψει ότι έχασε κι η Ζαμπιλιαδου αναζητά ρόλο μέσα από λαϊκίστικες φανφάρες.

  • Η Ζεμπιλιαδου ήταν πάντα εκεί. Σκληρή αντιπολίτευση για τα κακώς κείμενα της Δυτικής Μακεδονίας που όλοι τα βλέπουμε αλλά η εξάρτηση μας από τους πολιτικούς δεν μας αφήνει να τα διορθώσουμε.

    • Ρε πάτε καλά! Έλεος με το γλύψιμο. 22 μέρες και δεν έβγαλαν απόφαση για τα αγροτικά. Και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης αντί να ζητήσει συγνώμη ζητούσε και τα ρέστα με τη γνωστή δικαιολογία των ανίκανων « και εσείς τι κάνατε…» και ο Αμανατίδης και ο προεδρος απο τα lidl χαρταετό. Επιτέλους όλοι οι ανίκανοι . Και λίγα τους είπε η Ζεμπιλιάδου. Γεωργία καλά τους τα είπες. Ντροπή τους. Ένας αγανακτισμένος με τους ανίκανους.

    • Μιλάς για τους αντιπεριφερειαρχες που δύο χρόνια είχαν βολευτεί με τον τίτλο, πήραν τα 40αρια, κάποιοι μάλιστα έως 3 φορές και έργο 0.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.