kozan.gr: Μεγάλη ένταση στο περιφερειακό συμβούλιο οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης – “Έκρηξη” Κασαπίδη μετά από αναφορές του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενου – Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του – Ένταση και με τον Θωμά Μάνο που παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Πασχάλη Χαρούμενο – Αντιπαράθεση και μεταξύ Σαββόπουλου – Κασαπίδη (Βίντεο)

23 Φεβρουαρίου 2024
00:41

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο, γύρω στις 23:50, το βράδυ της Πέμπτης 22/2, που οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης. Ενώ εξελισσόταν η συζήτηση σε σχέση με τη σύνταξη του σχεδίου απόφασης για το “αγροτικό” (δηλαδή το κείμενο απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο ως στήριξη στον αγώνα των αγροτών) , ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ακούγοντας την Γεωργία Ζεμπιλιάδου, κατά την τοποθέτησή της, να λέει πως στο σχέδιο δε συμπεριλαμβάνονται αρκετά από τα αιτήματα των αγροτών, όπως για παράδειγμα ότι στο αφορολόγητο πετρέλαιο από την αντλία προσθέσατε το κουπόνι και ότι ποτέ δεν ειπώθηκε – περί κουπονιού – κάτι τέτοιο από τους αγρότες, εξερράγη κι εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην ίδια όσο και στον Γιώργο Κασαπίδη, λέγοντας, σε γενικές γραμμές, στην πρώτη (εκτός μικροφώνου – εννοώντας δεν είχε το λόγο), ότι εσύ που τα ξέρεις όλα τι έκανες τόσα χρόνια για τους αγρότες όταν ήσουν και συνεργάτης του πρώην Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος “επιτέθηκε” και στον Γ. Κασαπίδη λέγοντας του ότι ήσουν 20χρόνια βουλευτής και τέσσερα χρόνια Περιφερειάρχης και δεν έκανες τίποτα για τους αγρότες. “Ντροπή για αυτά που λες”, του απάντησε η Γ. Ζεμπιλιάδου, ενώ κι ο Γιώργος Κασαπίδης φανερά ενοχλημένος μόλις διεκόπη η συνεδρίαση σηκώθηκε απότομα από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Πασχάλη Χαρούμενου. Εκεί φέρεται να του είπε κάτι επί προσωπικού: “Όταν κάηκε το τρακτέρ σου, μου ζήτησες βοήθεια….” ενώ απευθυνόμενος και στους υπόλοιπους της Περιφερειακής Αρχής φέρεται να είπε: “όλοι οι αχάριστοι είστε εκεί απέναντι”, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δ. Σαββόπουλο να αντιδρά και να του λέει “σταμάτα τις βλ…”. Αμέσως μετά, αντιπαράθεση σημειώθηκε και μεταξύ του Πασχάλη Χαρούμενου και του περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, εκ Καστοριάς, Θωμά Μάνου, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Αχαριστος εισαι εσυ κασαπιδη και λιγος, φανηκε ποσο σε πονεσε η ηττα σου που ακομα δεν εχεις χωνεψει.
    4 χρόνια δεν εκανες τιποτα για τους αγροτες και εχεις το θρασος να κουνας το δαχτυλο. Ειδικα οταν αναφερεσαι επι προσωπικου. ΛΙΓΕ

  • Κασαπιδη σε κάθε περιφερειακό αποδεικνύεται ποιός πραγματικά είσαι. Ο εγωισμός και η πίκρα σου δεν υπάρχει. Βάλε Λεβάντες κοτουλες και κηπακο, κανε τυροκομείο και πρόβατα και ασε τις θεωρίες σου

  • ντιπεριφερειάρχης απο τα Lidl…. Αντί να ζητήσουν συγνώμη για την ανικανότητα τους να γράψουν μια απόφαση 22 μέρες μετά ζητούσαν και τα ρέστα. Αηδίασα. Ο Αμανατίδης θα αποδειχθεί τρισχειρότερος απο τον άλλο. Εδώ είμαστε και θα το δείτε

  • Καλά σε γλεντησε στις εκλογές ο Σαββόπουλος απαραδεκτε κασαπιδη, ακόμα να καταλάβεις τα λάθη πού έκανες όσο ήσουν περιφερειάρχης και νόμιζες ότι όλοι θα σε προσκυνάνε, κάποιοι σε κάνανε μάγκα και νόμιζες ότι πήραν χιλιάδες σταυρούς εξαιτίας σου,η κάλπη έδειξε την αγάπη τού κόσμου,ας πρόσεχες, έμεινες με τούς αυλικούς πού λόγω μισθού δεν λέγανε κουβέντα.Σε λίγο και αυτοί θα σού σέρνουν τα χίλια.

  • Δικά του χρήματα έδωσε ο κασαπιδης για το τρακτέρ του χαρούμενου?
    Ποια χρήματα διαχειριστικό?
    Έυρωπαΐκα, πορο, σατα?

    • Όσο εσείς μαλώνετε και αποδεικνύεται με την συμπεριφορά σας ότι το επίπεδό σας είναι κατώτερο των περιστάσεων τα νέα σπουδαγμένα παιδιά θα φεύγουν στον εξωτερικό.
      Στην δυτική Μακεδονία, επειδή δεν έχουμε και θάλασσα, θα μείνουν οι ανεμογεννήτριες, τα φωτοβολταϊκά, να τα κοιτούν συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι…

  • Κασαπίδης τραγικός…Πως η αντιπολίτευση σου βγάζει το πραγματικό πρόσωπο και πως ξεχνάς σε μια μέρα θυμιατά και ψαλμωδίες…

  • Η Ζεμπιλιαδου μια ζωη καταγγελτικο λογο,δεν καταλαβαινει οτι κουρασε,ο κασαπιδης τρομερα πολυ λιγος χασανε την μπαλα,θελουνε σε 1,5 μηνα που ειναι περιφερειακη αρχη να λυσουνε οι εκλεγμενοι ενα θεμα που δεν λυνει ο ιδιος ο μητσοτακης ,που ειναι καθαρα θεμα κεντρικη εξουσιας,γελαμε με την αντιπολιτευση που ασκουν,αλλαξτε ρότα γιατι σας εχουνε για χαβαλε οι αμανατιδικοι.Α ρε κασαπιδη λυπαμαι πολυ που καποτε σε πιστεψα.

    • Θα ήθελες να μην έχει κανέναν απέναντι ο Αμανατίδης έ; Να το συνηθίσετε γιατί η Ζεμπιλιάδου δεν κουράζεται ποτέ και ο Κασαπίδης φαίνεται ξέρει πολλά για τη γούνα τους! Θα αποδειχθεί πολύ χειρότερος.

  • ….τελειωσες ρε Γιωργακη ποτε θα το καταλαβεις σταματα την κλαψα και την μιρλα
    πηγαινε ταισε τις κοτες στους κηπακους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.