kozan.gr: Σοβαρές καταγγελίες, “έξω από τα δόντια”, όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος, με πολλά υπονοούμενα ότι μπορεί να αφορούν και εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, από τον πρώην Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη: “Να δούμε αν υπάρχει διαδικασία ελέγχου πολιτών, ίσως κι εδώ μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, για κατάχρηση επιδοτήσεων στην Δ. Μακεδονία. Επίσης να βγάλουμε εδώ πέρα και ποιοι μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο έχουν καταθέσει αίτηση για φωτοβολταϊκά” (Βίντεο)

23 Φεβρουαρίου 2024
05:49

Λίγο πριν διακοπεί η χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας για να ακολουθήσουν όσα ακολούθησαν με τις έντονες αντιπαραθέσεις που λίγο έλειψε κάποιοι να πιαστούν  στα χέρια (δείτε εδώ σχετικά), στην 20λεπτη τοποθέτηση του Γ. Κασαπίδη, που προηγήθηκε, στη συζήτηση σε σχέση με τη σύνταξη του σχεδίου απόφασης για το “αγροτικό” (δηλαδή το κείμενο απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο για στήριξη στον αγώνα των αγροτών), υπήρξαν κάποιες αναφορές του οι οποίες συνιστούν πολύ σοβαρές καταγγελίες με πολλά υπονοούμενα ότι  μπορεί να αφορούν και εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους. Ο πρώην Περιφερειάρχης αναφερόμενος στη γνωστή ιστορία με τις παράνομες επιδοτήσεις πλασματικών βοσκοτόπων που έχει απασχολήσει τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη δικαιοσύνη, είπε: “Nα ζητήσουμε τα στοιχεία όλων κ. Περιφερειάρχα όλων όσων νέμονταν  παρανόμως τις επιδοτήσεις της Δ. Μακεδονίας, που έκανα ο ίδιος προσωπικά αγωγή στον Άρειο Πάγο. Ακόμη δε βγήκαν τα αποτελέσματα …και να δούμε αν υπάρχουν σε αναστολή, διαδικασία ελέγχου πολιτών, ίσως κι εδώ μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, για κατάχρηση επιδοτήσεων στην Δ. Μακεδονία. Όπως επίσης να βγάλουμε εδώ πέρα και ποιοι μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο έχουν καταθέσει αίτηση για φωτοβολταϊκά . Ποιος είναι εδώ κάποιος ή μέχρι δευτέρου βαθμού εξ αγχιστείας….Να λοιπόν  κάποιοι γιατί κωλυσιεργούσαν να γίνουν τα βοσκοτόπια στη Δ. Μακεδονία”, συμπληρώνοντας: “Κάποιοι νέμονταν τις επιδοτήσεις στη Φλώρινα”.

“Ποιοι είναι κ. Κασαπίδη”, τον ρώτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, με τον πρώην  Περιφερειάρχη να αποφεύγει να πει κάτι συγκεκριμένο.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, απαντώντας σε όλα αυτά, είπε”: “Αυτές τις “φωτοβολίδες τις ζήσαμε”, εννοώντας ότι όλα όσα ακούστηκαν εντάσσονται στα διάφορα που κατήγγειλε προεκλογικά – στο ίδιο ύφος και τόνους – ο Γ. Κασαπίδης  κι ο λαός τα έκρινε δια της ψήφου.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που σας παρουσιάζει το kozan.gr και θα συζητηθούν

12 σχόλια

  • Με 70% Στελέχη από τον χώρο της ΝΔ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.. εσείς περιμένετε προκοπή?
    Έχουν να βγουν Αλισβερίσια στον εμφύλιο και μηνύσεις..χαμός θα γίνει… αλλά ανάπτυξη..με αυτούς δεν γίνεται. Θα πληρώσουμε για τις Επιλογές μας..θα φαγωθούν και τα χρήματα..και ανάπτυξη παπαλα….

  • Για τις απευθειας σχεσεις με τους ιδιοκτητες εταιρειων υδρογονου θα πειτε τα ίδια κε Γιώργο ;

    Πηγαμε στην Εκθεση Θεσσαλονικης και αντι να δουμε τις ομορφιες της περιφερειας βλεπαμε κατι αφισες με υδρογονα και κατι κουστουματους να ανταλλασουν επαγγελματικες καρτες μεταξυ τους και να χαριεντίζονται με τα λεφτα των πολιτων

    Να πειτε και για αυτα

    • Εγω ξερω οτι αυτοι του υδρογόνου τον «κατηγορούν» γιατί δεν τους έκανε χαρες. Ψάξε αλλη μομφή εναντίον τουλάχιστον . Όχι αφιλτράριστα πραγματα

  • Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;;;;;

  • Αντί να υπάρχει συνεργασία για να λύνουν τα θέματα, τραβάνε στα άκρα κ στον εγωισμό κατάντησαται την Δυτική Μακεδονία επαρχία Ελ πάσαν χωρίς τρένο

  • «Αρχή άνδρα δείκνυσι»
    Παντού και πάντα…
    Το γνωμικό είναι του Βίαντα τον Πριηνέα έναν από τους επτά σοφούς
    Και σημαίνει ότι η εξουσία αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα
    αυτόν που την ασκεί!
    Και ισχύει για όλους που ασκούν την όποια εξουσία
    Θα έρθει και η σειρά όσων αρχίσουν να καβαλάνε το καλάμι και να δείχνουν
    φαινόμενα αχαριστίας…και απαξίωσης….

  • Κάποτε μιλούσε για εκβιαστές στην Περιφέρεια αλλά δεν τους ονόμαζε σήμερα καταγγέλλει κάποιους που ‘’νέμονταν τις επιδοτήσεις’’ με υπονοούμενα ότι ίσως ’’ αφορούν και εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους!!!!
    Γιατί άραγε δεν τους κατονομάζει;
    Αλήθεια με όλες αυτές τις τόσο σοβαρές καταγγελίες δεν πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.