18 Απριλίου 1941 – Οι Γερμανοί κατακτητές διαβαίνουν τον Αλιάκμονα και κατευθύνονται προς τα Σέρβια (Γράφει ο Νίκος Μπουκουβάλας)

25 Φεβρουαρίου 2024
00:24
18 Απριλίου 1941. Πρώτη φορά συναντώ τη φωτογραφία αυτή. Οι Γερμανοί κατακτητές διαβαίνουν τον Αλιάκμονα και κατευθύνονται προς τα Σέρβια. Ευχαριστώ τον φίλο Θωμά Κυριάκο από τη Λάρισα .
Νίκος Μπουκουβάλας

2 σχόλια

  • Μπράβο “σειρά” που αναδεικνύεις τις μνήμες του παρελθόντος γιατί εδώ ακόμη κάποιοι μας λένε ότι «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί»…
    Υ.Σ.
    Θυμάσαι που δεν ήρθε το ανεμούριο στο Λιτόχωρο;

    • μπα πανάθεμα τους!!! το πέρασαν το ποτάμι οι Γερμανοί….
      Τελος πάντων να βλέπουν οι Γάλλοι τους Γερμανούς και να σκέφτονται τι έκανε ο ένας στον άλλο και να αλληλομισιούνται ενα πράγμα…. μικροί άνθρωποι που δεν διδάσκονται απο την ιστορία αλλά θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να την επαναλάβουν…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.