Πτολεμαΐδα: Ομιλία του Δρ. Ραϋμόνδου Αλβανού, την επόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου, με θέμα Η δεκαετία του ’40 και ο μετεμφυλιακός πόλεμος της μνήμης

25 Φεβρουαρίου 2024
10:31
Κανένα σχόλιο
Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 ⏰ 7:00 μ.μ. 📍 Πνευματικό κέντρο Δήμου Εορδαίας (Περγάμου 80, Πτολεμαΐδα)
Η Θρακική Εστία Εορδαίας “Ο ΑΡΧΙΓΕΝΗΣ” , ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας “Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ”, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και οι εκδόσεις Επίκεντρο σας προσκαλούν στην ομιλία του 👨‍🎓Δρ. Ραϋμόνδου Αλβανού, διδάσκοντα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημόσιας Ιστορίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με τίτλο:
🎙Η δεκαετία του ’40 και ο μετεμφυλιακός πόλεμος της μνήμης
Ο Ραϋμόνδος Αλβανός/ Raymondos Alvanos/ Raymondos Alvanos θα παρουσιάσει το βιβλίο του
📚Ο ελληνικός εμφύλιος. Μνήμες σε πόλεμο και σύγχρονες πολιτικές ταυτότητες
και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
📚Εκδόσεις Επίκεντρο
📍Ασκληπιού 21, Αθήνα 📞210-38.11.077
📍Πλατεία Ναυαρίνου 9, Θεσσαλονίκη 📞2310-256.146

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι