Kozan.gr: Τα αποκριάτικα φόρεσε η πόλη της Κοζάνης (Σημερινές Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2024
10:59

Τα αποκριάτικα φόρεσε η πόλη της Κοζάνης.

 

11 σχόλια

  • Ο καρνάβαλος, που θέλει “αξίες και ιδανικά” να μένουν αναλλοίωτα, να προβάλλει για ψυχαγωγία τnν υγιή σάτυρα και την παράδοση.
    Να απαλλαγεί από βακχικὰ σκιρτήματα που κάνουν και τις πέτρες να κοκκινίζουν και από τη γελοιοποίηση της ορθοδόξου πίστης μας από χριστιανομάχους «καλλιτέχνες» ! π.χ. “παπάς“ πρωταγωνιστής σε φανό (2023).

    • Αυτοί που κοκκινιζουν είναι οι σεμνοτυφοι, θρησκόληπτοι,υποκριτές που αρνούνται τη νομοτέλεια της φύσης. Το Βακχικα σκιρτήματα είναι πανάρχαια Ελληνική παράδοση. Όποιον δεν του αρέσουν μπορεί εκείνες τις μέρες να κάνει ένα ταξείδι στο Ισραήλ

  • Τραγικό …Η πόλη ερήμωσε βγαίνεις 9 το βράδυ και νομίζεις είναι 2 τα ξημερώματα τόσα ενοικιάζεται δεν υπήρχαν ποτέ στα καταστήματα και αυτοί το χαβα τους φυσικά γιατί να τους νοιάζει 5 χρόνια παχυλούς μισθούς στο δήμο….Να φύγουμε από την τραγική κοζανιτικη πραγματικότητα

  • Ας ασχοληθούμε με το καρναβάλι και ας ξεχάσουμε, έστω για λίγο, την μέγιστη ασέβεια προς τους νεκρούς μας στο κοιμητήριο.

  • Οι κακάσχημες, τρομακτικές, εωσφορικές φιγούρες που κοσμούν τις κολώνες στην Παύλου Μελά, ουδεμία σχέση έχουν πάντως με την παράδοση της Κοζάνης!

  • Η αντιμετώπιση της ανεργίας ξεκινά από την επαγγελματική αποκατάσταση των υποψηφίων. Αφού λοιπόν ένας πάρεδρος θα εισπράξει σε 5 χρόνια περίπου 30.000 ευρώ, ένας αντιδήμαρχος περίπου τα τριπλάσια θα δώσουν λύσεις για όλα τα προβλήματά μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.