kozan.gr: Πως σχολιάζουν, στο kozan.gr, οι Γ. Αδαμίδης, Κ. Πασσαλίδης, Μ. Γαβριηλίδης τα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να μην γίνουν εκλογές για Πρόεδρο – Ποια, εκτιμούν, ότι θα είναι η επόμενη μέρα (Hχητικό)

25 Φεβρουαρίου 2024
17:08

Πως σχολιάζουν, στο kozan.gr, οι Γ. Αδαμίδης, Κ. Πασσαλίδης, Μ. Γαβριηλίδης τα όσα έγιναν στο 4o συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση να μην γίνουν εκλογές για Πρόεδρο.

Γ. Αδαμίδης: “Το συνέδριο όπως εξελίχθηκε δε δημιουργεί προοπτικές καλύτερες απ’ ότι ήταν πριν. Ο Στέφανος Κασελλάκης είναι ενισχυμένος (από τους συνέδρους), όχι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τα στελέχη δε στηρίζουν τον πρόεδρο. Είναι υποκριτικές (συμπεριφορές) όλων αυτών των στελεχών. Θεωρώ απαράδεκτη & αντιθεσμική την παρέμβαση Τσίπρα”

Κ. Πασσαλίδης: “Το κόμμα βγήκε πιο ενισχυμένο. Κι η παρέμβαση Τσίπρα και η υποψηφιότητα της Γεροβασίλη έπαιξαν το ρόλο τους. Για κάποιες αποφάσεις του Προέδρου (που αμφισβητήθηκαν) ίσως ευθύνεται το άγχος που τον διακατέχει. Βλέπω έναν άνθρωπο δραστήριο, που έχει αυτό το αγχος να αλλαξουν κάποια πράγματα (κι όχι αδικώς). Πρέπει να αλλάξουν – Είμαι αισιόδοξος και νομίζω  θα έχουμε αποτέλεσμα που δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ”

Μ. Γαβριηλίδης: “Αυτή τη στιγμή ο Σ. Κασσελάκης είναι ο Προέδρος του Κόμματος. Δεν αμφισβητείται αυτό. Έτσι αποφάσισε το συνέδριο ότι πρέπει να πάμε στις Ευρωκλογές. Κατά κάποιον τρόπο ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, Με λύπησε το γεγονός ότι ακούγαμε κάποιες αποδοκιμασίες και οι συζητήσεις, πολλές φορές, γινόντουσαν με όρους γηπέδου κι αρένας. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ –  Kρίνοντας από το αποτέλεσμα θετικό ρόλο θεωρώ ότι έπαιξε η παρέμβαση Τσίπρα.”

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.