Kozan.gr: Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Κοζάνης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου την ετήσια κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας (Φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2024
18:10

Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Κοζάνης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου την ετήσια Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο El Barrio (Πλατεία Νίκης 16) στην Κοζάνη.

 

13 σχόλια

  • κλαρινογαμπροι και δαπιτοπουλα. Μπας και βολευτητε μην κανετε ονειρα το πλοιο ναυαγησε προ πολλου!!! Και να μη κοπει το σχολιο

  • Μέσα σε βαρύ κλίμα έγινε σήμερα το πρωί στο Μακρυχώρι του δήμου Τεμπών Λάρισας, το ετήσιο μνημόσυνο για τις 57 ψυχές που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
    Τέλος Τέλος…….

  • ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ!

  • Νεολαία υπό την καθοδήγηση Κωνσταντινίδη και Παπαδοπούλου,αρμόδιου υφυπουργού που πολιτεύτηκε ακόμα και μετά την τραγωδία των Τεμπών. Καληνύχτα Ελλάδα,ένα βόλεμα δεν θα φέρει την άνοιξη…

  • ….και μετά από αυτό οι περήφανοι νέοι και νέες έφυγαν στο εξωτερικό για να γίνουν κολίγοι των Ευρωπαίων να χορτάσουν ψωμάκι,οι δε βουλευτές τσούγκρισμα τα ποτήρια τους ,είπαν εις υγεία των κοροιδων και ζήσαν αυτοί καλά και τα δικά τους παιδιά καλύτερα.

    • ίσως και κάποιοι νεαροί – νεαρές από αυτούς πέρυσι τέτοιες μέρες άναβαν κεράκια και συμμετείχαν και σε διαδηλώσεις για το έγκλημα των τεμπών. Τώρα? τι? Ξεχνάνε ποιους φωνάζαν ένοχους και τρώνε πίνουν και γιορτάζουν αντάμα!!!!!!!!!
      ΤΕΛΟΣ!!!!

  • Αυτός είναι ο σεβασμός στο ιστορικο εγκλημα που διαπράξατε πριν ένα χρόνο στα ΤΕΜΠΗ.!
    Αθλιότητα και πως την ανταχουν τα Ναα παιδιά που τον περιβάλουν. !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.