kozan.gr: Koζάνη: Παρουσία του Πύρρου Δήμα & της Βούλας Πατουλίδου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα: «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου 2024
11:17

 

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Π.Ε Κοζάνης, διοργάνωσαν , το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα: «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία. Η διημερίδα πραγματοποιείται κατά την περίοδο που διεξάγονται οι Πανελλήνιοι Αθλητικοί Μαθητικοί Αγώνες και πλήθος μαθητών και μαθητριών των σχολείων αγωνίζονται στα σχολικά πρωταθλήματα. Έτσι, η διημερίδα είχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και φορείς στα θέματα που αφορούν αφενός το ευ αγωνίζεσθαι και αφετέρου την εκδήλωση των νοσηρών φαινομένων της οπαδικής βίας.


 

 

 

8 σχόλια

  • Ημέρα απεργίας, ημέρα διαμαρτυρίας για την μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.. Τα παιδιά των σχολείων στην πορεία και σήμερα εσείς επιλέξατε να κάνετε εκδήλωση…. Μπορούσε και μια άλλη ημέρα….

    • Η ημερομηνία έκλεισε πριν ένα δίμηνο και με βάση την διαθεσιμότητα, τόσο των αιθουσών όσο και των προσκεκλημένων ομιλητών!!!

      • Αλήθεια; τι λες ρε παιδί μου… Μεγάλο το δράμα που περάσατε… Πριν δύο μήνες δηλαδή δεν γνωρίζατε τι έγινε στις 28 Φλεβάρη ε; Μια χαρά γνωρίζατε. Απλά δεν σας καίγεται καρφί. Έννοια σας όμως, ο Έλληνας αντιδρά. Αργεί πάντα, άλλα αντιδρά.

  • Ντροπή σε όλους τους διοργανωτές, ημέρα διαμαρτυρίας για τα Τέμπη, να κάνουν πολιτική φιέστα για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ

  • Ντροπή σας. Δεν απεργειτε, σεβαστον. Αλλα ημερα απεργιας και πενθους τετοια εκδήλωση; και πριν απο δυο μηνες που κλειστηκε η ημερομηνια, οπως λετε, δεν ξερατε οτι ηταν ημερα πενθους; οσο για διευθυντες εκπαιδευσης πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας…τι να πω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.