Γ. Βασιλειάδης: Σημαντική αλλαγή του καιρού με βροχές στη Δυτική Μακεδονία

29 Φεβρουαρίου 2024
12:18
Κανένα σχόλιο

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι!

Σημαντική αλλαγή του καιρού με βροχές στη Δυτική Μακεδονία κυρίως από το βράδυ. Τα φαινόμενα θα έχουν ένταση κατά διαστήματα μέσα στη νύχτα και το πρωί της Παρασκευής. Προσοχή θα πρότεινα να δείξουν οι φίλοι κτηνοτρόφοι – αγρότες που ενδεχομένως κινούνται σε δασικό και αγροτικό οδικό δίκτυο μιας και η ένταση των φαινομένων θα επιτρέψουν χειμάρρους σε περιοχές όπως ο Γράμμος, τα ορεινά Γρεβενά, αλλά και περιοχές όπως τα Καμβούνια, ο Μπούρινος και το Βέρμιο να φουσκώσουν. Προσοχή λοιπόν στις λεγόμενες ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

Φαίνεται πάντως πως ο σημαντικότερος όγκος φαινομένων θα πέσει στην Κεντρική Μακεδονία όπου αναμένονται μεγάλα ύψη νερού σε δήμους όπως αυτούς της Βέροιας, Νάουσας, Έδεσσας, Αλμωπίας αλλά και στην Πιερία.

Ακολουθεί ενδεικτικός χάρτης με τις περιοχές που βάσει προγνωστικών μοντέλων θα δεχθούν περισσότερα φαινόμενα.

Γιώργος Βασιλειάδης Προγνώστης καιρου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.