«ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ακόμα ένα έργο της δημοτικής μας περιόδου ξεκίνησε.

29 Φεβρουαρίου 2024
12:25

 

Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Κοζάνης για το 2024 περιλαμβάνει μερικές δεκάδες έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 34 εκατομμυρίων ευρώ.Όλα αυτά τα έργα έχουν πλήρως εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και η ωριμότητά τους βρίσκεται σε διάφορα στάδια. Ανάμεσά τους η πλακόστρωση του πεζοδρομίου μεταξύ της Κοζάνης και του οικισμού των Κοίλων, η υλοποίηση του οποίου ξεκίνησε πρόσφατα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους σπουδαστές που κινούνται με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου προς την πόλη της Κοζάνης και αντίστροφα, επιτρέποντάς τους να κινούνται με ασφάλεια.

Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2023, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ανάδειξης αναδόχου του έργου, ενώ η χρηματοδότησή του προέρχεται από πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο εκτελείται από τον Δήμο Κοζάνης μετά από προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε ανάμεσα στους δύο φορείς.

 

20 σχόλια

  • αργησατε αλλα το καταλαβατε οτι πρεπει τα εργα που εχουν τη σφραγιδα της πρωην δημοτικης αρχηςπρεπει να προβαλλονται γιατι στα εγκαινια αλλοι εμφανιζονται

  • Ένα έργο..άνευ ουσίας..από την στιγμή που θα πάψει να χρησιμοποιηθεί το κτίριο του Πανεπιστημίου των Κοίλων. Ποιος θα περπατά μετά σε αυτό το πεζοδρόμιο?
    Πεταμένα λεφτά…

  • Καλημέρα Λάζο. Οι απίστευτες φωτογραφίες με τα χαμόγελα του βαγγέλη πρώην προέδρου του οπεκεπε πού αποπέμφθηκε πρόσφατα και τα δικά σου είναι σίγουρο ότι δεν ξαναεμφανιστούν στη δημοσιότητα. Σίγουρα το μόνο έργο που άρχισε και τελείωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι η παραχώρηση χιλιάδων στρεμμάτων δημοτικών εκτάσεων προκειμένου να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά πάρκα.. Το παραμύθι λοιπόν για την αύξηση της απασχόλησης στην κοζάνη μέσω των φωτοβολταϊκών έλαβε τέλος. Μαζί με αυτό τελείωσε και η δυναστεία Μαλούτα. Εύχομαι σε σένα την Άννα κ τους αυλικούς καλό καλοκαίρι. Άλλωστε εκεί στην Αθήνα το καλοκαίρι έρχεται νωρίς.

  • Δυστυχώς ο δημαρχος που απετυχε παταγωδώς εξακολουθεί να πιστεύει η θεωρεί ότι έκανε σπουδαίο έργο και οι δημότες κακώς δεν τον επανεξελεξαν
    Τελείωσες και όσο ποιο γρήγορα το αντιληφθείς τόσο το καλύτερο

  • Λάζαρε με την παρέα σου άστο ότι κάνατε κάνατε ο κόσμος σας κατάλαβε μην κουράζεσται άλλο γιαυτό σε έστειλε εκεί που έπρεπε… Όσο για τα έργα που έπρεπε να γίνουν στις κοινότητες τι έγινε… Αααα ξέχασα στους κολλητούς ολλα καλά αντε λοιπόν μουκους!!!!!!!!!!!

  • Θελω να πιστευω πως αν συνεχιζατε εσεις ως δημοτικη αρχη το εργο δεν θα γινοτανε στον αιωνα τον απαντα.Απλουστατα γιατι τοσα χρονια δεν το κανατε;και παλι οταν μπηκαν οι κολωνες μπηκαν στη μεση του πεζοδρομιου για να μην μπορουμε εμεις οι φοιτητες να πηγαινουμε εστω χωρις πλακακια στο ΤΕΙ.Στα κολπα ειστε αριστουχοι, αλλα και ο λαος σιγα σιγα ξυπναει.Καλη σας νυχτα και μακαρι να μη σας ξαναδουμε στην εξουσια.

  • τελειωσαν οι εκλογες!
    που ζεις;
    τι ματαιοδοξια ειναι αυτη και τι κομπλεξ αναγνωρισης ειναι αυτο;
    τι μικροτητες ειναι αυτες;
    5 χρονων εισαι; ( αυτο ειναι δικο μου )
    κριθηκες και εχασες!
    αϊντε στην γωνια σου τωρα!

  • Λάζαρε μην ακούς κανέναν. Να ακούς την αυλή σου. Απορώ ποιοί σε ψήφισαν και ποιοί σε συμβουλεύουν να διολισθενεις διαρκώς.

  • Πόσες δεκαετίες μας πήρε για να στρώσουμε 1,5 χλμ πεζοδρόμιο προς το ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης εδώ και πολλά χρόνια?
    Αντί να κρύβεστε αυτόχειροκροτήστε κιόλας. Η ανεπάρκεια ωχριά ως λέξη….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.