Απάντηση του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Στάθη Κωνσταντινίδη στον πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεοφύλακτου: “”Σοβαρά τώρα;”

29 Φεβρουαρίου 2024
13:08

 

Σε μια ημέρα εθνικής θλίψης ο κ. Γιάννης Θεοφύλακτος καπηλεύεται τον πόνο των συνανθρώπων μας, πολιτικοποιώντας την τραγωδία στα Τέμπη;
Ένας δικηγόρος προδικάζει την κατάληξη μιας υπό διερεύνηση υπόθεσης;
Ένας πρώην βουλευτής λογοκρίνει τον κοινοβουλευτικό λόγο και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση;
Ένας δημοκρατικός πολίτης απαγορεύει σε έναν άλλο να εκφράζει αισθήματα συμπόνιας για συμπατριώτες του;
Στις ώρες πένθους και οδύνης επιβάλλεται αυτοσυγκράτηση, ωριμότητα, σύνεση και ενσυναίσθηση.
Ο σεβασμός στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων προϋποθέτει να περισσεύουν η εγκράτεια, η ταπεινότητα και όχι τα διχαστικά λόγια.
Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την απόδοση των ευθυνών, όπως το θέλουμε όλοι!
Τα Τέμπη δεν ξεχνιούνται, ούτε αποσιωπούνται”.Στάθης Κωνσταντινίδης
Υφυπουργός Εσωτερικών
Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

O πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος για τo μήνυμα του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας -Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους από την τραγωδία των Τεμπών

19 σχόλια

  • και οι δυο εχετε ευθυνες για το εγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ μην το συνεχιζεται με τις αντιπαραθεσεις εκατερωθεν δεν σας παιρνει η σιωπη για εσας ειναι χρυσος

  • Καλά κύριε Κωνσταντινίδη είστε πρώτος στο κουτσομπολιό και το λαϊκισμό.
    Καμιά ερώτηση στη Βουλή για την περιοχή και τα κονδύλια της μεταλιγνιτικής θα κάνετε;;;

  • Κ Υφυπιυργε του ανύπαρκτου και χωρίς έργου Υπουργείου γνωρίζετε ότι κρατιστον του λαλειν το σιγαν
    Επειδή στα Τέμπη κατά την άποψη όλων έγινε έγκλημα αντί να προσπαθείτε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις να αποσείσετε τις ευθύνες της Κυβέρνησης καλύτερα θα ήταν να μην μιλάτε όλοι εσείς

  • Την ευαισθησία σας παρακαλώ να την εκφράσετε στον κύριο Καραμανλή και τον κύριο Παπαδόπουλο. Η δικαιοσύνη κοιμάται καιρό τώρα – από τότε που αναλάβατε οι βουλευτές να κάνετε ΚΑΙ τους δικαστές, καλύπτοντας τους συναδέλφους βουλευτές σας ως κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα που γράφετε είναι απλά “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”!

  • Κ. Κωνσταντινίδη, κανένας δεν αμφισβητεί την ευαισθησία σας για τα Τέμπη… Αλλά η ευαισθησία πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις λόγω της πολιτικής σας ιδιότητας π.χ σαν μέλος της κυβέρνησης μπορούσατε να θέσετε το θέμα στο υπουργικό συμβούλιο. Και δεν το κάνατε. Αυτό σημαίνει ότι είστε ευχαριστημένος με την ροή τη απονομής της δικαιοσύνης. Ο πρώην συνάδελφος σας κ. Θεοφύλακτος δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί επί των ημερών Σύριζα ιδιωτικοποιήθηκε – ξεπουλήθηκε ο σιδηρόδρομος στους Ιταλούς. Οι ευθύνες είναι ισότιμες για τα κόμματα σας…Το έγκλημα στα Τέμπη, το οποίο έχει σημαδέψει βαθιά την ψυχή και την καρδιά των Ελλήνων είναι ένα έγκλημα κατά τον ευρωπαίο εισαγγελέα με πολλούς συνεργούς, ηθικούς και εκτελεστικούς, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, της διοίκησης, της «δικαιοσύνης». Όλοι τους έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για την συγκάλυψη του εγκλήματος και την απόδοσή του στην «κακιά στιγμή» και στο «ανθρώπινο λάθος»…. Το έγκλημα στα Τέμπη και ό,τι αυτό συμβολίζει, στέκει πάνω από την πολιτική, όπως αυτή γίνεται από τα κόμματα και τα ΜΜΕ. Στέκει πάνω από όλο το ανθελληνικό και διεφθαρμένο κρατικό σύστημα, που είναι διαποτισμένο με την διάθεση του ξεπλύματος και της συγκάλυψης και όχι της απόδοσης της πραγματικής Δικαιοσύνης. Στέκει ψηλά, θέτοντας το ζήτημα της Ζωής και της Αξιοπρέπειας σε ένα υψηλό και καθαρό επίπεδο, που περιγελά τον δυσώδη και νοσηρό αέρα της πολιτικής ζωής με το ψέμα, τον κυνισμό, την ίντριγκα, τον εγωισμό, την ανθρωποφαγία, την δολοφονία χαρακτήρων, την πλήρη αδιαφορία για το που πάει η Χώρα και η Κοινωνία, η Πατρίδα και ο Λαός….Όσο για την Νέα Δημοκρατία εκτός από μία κηδεία στην οποία πήγε ο ίδιος ο Μητσοτάκης ως προσωπικός φίλος του νεκρού και με καμιά κατοσταριά αστυνομικούς και με όλη την Νέα Δημοκρατία της περιοχής, σε καμία άλλη κηδεία των θυμάτων των Τεμπών δεν εμφανίστηκε πολιτικός.

  • δεν γυρναει ο κοσμος γυρω απο σενα και το γραφειο τυπου σου!
    ξεκολα!
    γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να χανεις την οποιαδηποτε αξιοπρεπεια σου.
    δεν ειναι ολα επικοινωνια στην ζωη …μαθαι να σωπαινεις!

  • Σοβαρά τώρα; Τολμάτε και μιλάτε; Ντράπηκε και η ντροπή! Σας πήρε ο πόνος για τα Τέμπη; Σας πήρε ο πόνος για τη συμφωνία των Πρεσπών; Σας πήρε ο πόνος για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού; Σας πήρε ο πόνος για τον βλάσφημο νόμο που ψηφίσατε πριν λίγες μέρες; Μην υποτιμάτε κι άλλο τη νοημοσύνη μας! Δυστυχώς για σας υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα βλέπουν, ακούν, κρίνουν και θυμούνται. Θέλω να σας πληροφορήσω με απόλυτη βεβαιότητα πως στο τέλος το καλό θα νικήσει!

  • Στάθη σε εκτιμώ αλλά με αυτά που διαβάζω να λές με αναγκάζεις να σε απαντήσω, μας λές ότυι ο κόσμος όλος θάλει να τιμωρηθούν οι ένοχοι, εσύ καί το κόμα της Ν.Δ. θελει; είσαι σίγουρος;

  • Μα καλά τώρα Στάθη, υπουργέ άνευ αρμοδιοτήτων,

    Δε σου είπαν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί; Εσύ σε λίγο θα βγεις και στη Ζήνα…

  • Ρε καλοβολεμενα τρολ του Σταθικα…μιλατε εσεις για καπηλευση και κυριως για το οτι δηθεν προδικαζει το αποτελεσμα των ερευνων οταν ο ιδιος σας ο πρωθυπουργος σας… 2-3 μερες μετα το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπων εκανε διαγγελμα και ειπε οτι απλα οφειλετε σε ανθρωπινο λαθος? Σοβαρα τωρα?
    Θα μας κουνησετε το δαχτυλο εσεις ρε δεξιουλικα και θα το παιξετε ηθικοι και σωστοι? Σοβαρα τωρα?
    Ρε μην υποτιματε αλλο την νοημοσυνη του κοσμου… παρτε τον κυριο σελφι και πηγαιντε καμια εκδρομη να φατε κρατικο χρημα οπως συνηθιζει το τσιρκο σας τοσα χρονια να κανει και αφηστε την επιλεκτικη και κυριως ΔΗΘΕΝ ευαισθησια σας για το ΕΓΚΛΗΜΑ που προκαλεσατε εσεις με την ανυπαρξια σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι