kozan.gr: M. Παπαδόπουλος: “H επόμενη μέρα, μετά την απολιγνιτοποίηση, θα είναι πολύ καλύτερη. Πρέπει να πω όμως ότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ (όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν ως αντισταθμιστικά και που προβλέπονται μέσω του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης) κι έχει ευθύνες το Υπουργείο, η ΔΕΗ, η Περιφέρεια. Θεωρώ ότι πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς” (Bίντεο)

1 Μαρτίου 2024
07:33

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Στο Κόκκινο” του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού FLASH¨, ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην απολιγνιτοποίηση, μεταξύ άλλων ανέφερε: “H επόμενη μέρα, μετά την απολιγνιτοποίηση, θα είναι πολύ καλύτερη. Πρέπει να πω όμως ότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ (όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν ως αντισταθμιστικά και που προβλέπονται μέσω του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης) κι έχει ευθύνες το Υπουργείο, η ΔΕΗ, η Περιφέρεια. Θεωρώ ότι πηγαίνουν με πολύ αργούς ρυθμούς”.

14 σχόλια

  • Η απολιγνιτοποίηση αποφασίστηκε σε μία ημέρα, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη!
    Η αποκατάσταση;
    Σε λίγο…
    Το τάξιμο εύκολο, το δώσιμο είναι δύσκολο…

    Εγκλημάτισαν κατά των νομών Κοζάνης και Φλώρινας ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.
    Αυτά τα πράγματα απαιτούν προετοιμασία πολλών ετών.
    Αλλά δυστυχώς επικρατεί σε όλα τα ντεμέκ τεχνοκρατικά στελέχη η φιλοσοφία του ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…

  • Ρε υπουργέ θα μας τρελάνεις στο βίντεο απάντηση για το γάμο ομοφυλόφιλων ήσουν με την κυβέρνηση και το κόμμα σου και στο θέμα της απολιγνιτοποίησης πως το λές; Με ενδιαφέρει η περιοχή μου και δεν με ενδιαφέρει το κόμμα.

  • Έχεις δώσει υπόσχεση το 2008 θα ξανά έρθει το τρένο στην Κοζάνη ακόμα έρχεται, όταν λες θα είναι πολύ καλύτερα που θα φύγουν όλοι από το τόπο τούς ήδη υπάρχει μεγάλη ανεργία ο αγροτικός τομέας πεθαίνει, θα μας γεμίζουν καθρέφτες το μέλλον αυτό θα είναι η λεγόμενη ανάπτυξη.

  • Βουλευτής και πρώην υπουργός,
    Πέραν των πονηρών τι κάνατε όλοι σας για την περιοχή;
    Δρόμος Λάρισας.
    Τρένο για Θεσσαλονίκη ή και Καλαμπάκα.
    Περιφερειακοί δρόμοι Κοζάνης κλπ.
    Οδικός άξονας Σέρβια-Δεσκάτη με αυτοκινητόδρομο Ε-65.
    Αποκαταστάσεις περιοχής έργων Φράγματος Ιλαρίωνα.
    Αποκαταστάσεις ορυχείων κλπ εκτάσεων πρώην ΔΕΗ Α.Ε.
    Πιέσατε να γίνει ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ από ΔΕΗ ή και μεγάλους επενδυτές για λογαριασμό των πολιτών Δ. Μακεδονίας (π.χ. να δινόταν στην ΠΕΔ ή σε έναν φορέα) ώστε το κόστος θέρμανσης να είναι ελάχιστο.
    Ανάδειξη γεωλογικούς πάρκου … …

    Ατελείωτα τα ατέλειωτα στην περιοχή

    * ΥΓ
    ΦΡΟΎΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ
    ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΆΣΦΑΛΤΌΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.

  • Κ. Παπαδόπουλε ήμασταν σίγουροι ότι δεν είχατε κανέναν ενδοιασμό όπως είπατε να ψηφίσετε το νομοσχέδιο. Ήσασταν ένας ΝΑΥΤΗΣ στο καράβι της νομιμοποίησης της ομοφυλοφιλίας. Με το νομοσχέδιο πάντως να ξέρετε δεν αλλάζουν οι νόμοι της φύσης. Είπατε ότι έχετε εξαιρετικές σχέσεις με τους 3 μητροπολίτες. ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;; Τα υπόλοιπα τα λέει ο Έριχ Φρομ (Erich Fromm, 23 Μαρτίου 1900 – 18 Μαρτίου. 1980) που ήταν Γερμανός ψυχολόγος,ψυχαναλυτής, κοινωνιολόγος, ανθρωπιστής και φιλόσοφος. Θεωρείται από τους σημαντικότερους ψυχολόγους του 20ου αιώνα. Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη το 1900 και απεβίωσε στην Ελβετία το 1980. Ξεκίνησε να πραγματοποιεί ψυχανάλυση ως μαθητής του Σίγκμουντ Φρόυντ, αλλά σύντομα διαφώνησε μαζί του σε κάποια σημεία και ακολούθησε ξεχωριστή πορεία. Ο περίφημος Έριχ Φρομ έχει γράψει σε κείμενό του και έχει υποστηρίξει ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι βιολογικό θέμα, αλλά… κοινωνική επιλογή. Όσο για τον ισχυρισμό ότι είναι θέμα ορμονών, είναι για τα πανηγύρια. Για την ιστορία όλα ξεκίνησαν όπως και πολλά άλλα από τις ΗΠΑ και για το χρήμα… Μέχρι την δεκαετία του ’60 και του ’70 η ιατρική κοινότητα των ΗΠΑ θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ψυχική ασθένεια με αποτέλεσμα να κοντεύουν να χρεοκοπήσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες από τις απαιτήσεις των γκαίυ. Έτσι λοιπόν ξεπέρασαν το εμπόδιο αυτό θεωρώντας την ομοφυλοφιλία φυσιολιγική και γλίτωσαν τις αποζημιώσεις και τα νοσήλια.

  • ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ

  • Ο κ. Παπαδόπουλος ΜΙχ. τόσο στο ατύχημα των Τεμπών, όσο και στην πρόωρη και βίαιη απολιγνιτοποίηση της χώρας φαίνεται να αγνοεί πλήρως τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων αυτών. Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αν και είχε ενημερωθεί, ως (συν) αρμόδιος υφυπουργός μεταφορών εμπιστευτικά (εγγράφως) 17 μήνες πριν από σχετική επιστολή του Δ/ντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον υψηλό κίνδυνο μεγάλου ατυχήματος, προέβη στις γνωστές στο πανελλήνιο δηλώσεις ότι δήθεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση στην κίνηση των τρένων και εξόργισε όλους τους συνέλληνες που διαθέτουν στοιχειωδώς κοινό νού. Στο θέμα της απολιγνιτοποίησης ψήφισε όλους τους νόμους που μεταξύ άλλων οδήγησαν στην οριστική απαξίωση πάνω από 50.000 στρ. εύφορων εκτάσεων των ορυχείων της ΔΕΗ στη Δ. Μακεδονία για την εγκατάσταση Φ/Β πάρκων και την περιοχή μας πρωταθλητή, ήδη, στη μείωση του πληθυσμού και στην αύξηση της ανεργίας ιδιαίτερα των νέων. Εάν πράγματι γνωρίζει τις διαστάσεις των γεγονότων αυτών, τότε, προφανώς, θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίζει να απευθύνεται σε ηλίθιους ψηφοφόρους!!

  • Έχετε κάθε δικαίωμα να μας κοροϊδεύετε. Αφού σας ψηφίζουν τα ρουσφετοπρόβατα, καλά κάνετε. Συνεχίστε έτσι. Τα ρουσφέτια να ‘ναι καλά.

  • Η επομενη μερα οσο το συνονθυλευμα σας ΔΥΣΤΥΧΩΣ κυβερναει θα ειναι ακομα πιο δυσκολη με σας που μπλεξαμε. Το μονο που μενει στον κοσμο πλεον ειναι να μεταναστευσει για αλλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι