kozan.gr: Tι απάντησε o Μ. Παπαδόπουλος στο ερώτημα αν θα πάει – και πάλι – στις εκκλησίες μετά την ψήφιση, από εκείνον, του Νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπό τον τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις» (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2024
07:40

 

Tι απάντησε o Μ. Παπαδόπουλος στο ερώτημα αν θα πάει – και πάλι – στις εκκλησίες μετά την ψήφιση, από εκείνον, του Νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπό τον τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις».

 

 

30 σχόλια

  • Όλα τα συνυπολογίζουμε Μιχάλη όλα και αυτό που είσαι αντίθετος άλλα το ψήφισες γιατί σκέφτηκες το πολιτικό σου μέλλον από τον Κυριάκο και το υπάρχει τηλεδιοίκηση πριν ένα χρόνο στο σταθμαρχείο στη Λάρισα, τότενες ντε που γύρισες και είπες τελειώσαμε .ΜΙΧΑΛ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ με εσένα.

  • Σε αυτό το ερώτημα έπρεπε να απαντήσει ο πρώην υφυπουργός; 28/02/2023.

    Δεν είδα τη συνέντευξη, τον ρωτήσατε για τα Τέμπη; Αυτό μας καίει, αν θα πάει στην εκκλησία;

  • Η ιστορία έδειξε ότι καμιά φορά ο σοφός λαός παίρνει φαλάγγι και πολιτικούς κι εκκλησιαστικούς μαζί…

  • “δεν κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, κάνεις αυτό που θέλει η πλειοψηφία, το κόμμα σου, ο πρωθυπουργός”!!!!!….τα είπε όλα με αυτές μόνο τις λίγες λέξεις …. Όχι μόνο στο θέμα τον ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά γενικότερα της πολιτικής !!!!

  • Από υπέροχη Κρητική μαντινάδα σχετική με τον ψευτογάμο
    ΠΗΓΗ ΡΩΜΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
    Ὁ Γιώργης θὰ στεφανωθεῖ καὶ θὰ φορεῖ φουστάνι.
    Καὶ ἡ Μαλάμω δίπλα του τονε Γαμπρὸ θὰ κάνει
    Ὦ γῆ παντέρμη πὼς βαστᾶς καὶ δὲν μᾶς καταπίνεις
    Καὶ εἰς τὰ ἔγκατα βαθιὰ ἀκόμη δὲν μᾶς κλείνεις;

  • εσύ ψηφίστηκες για να μεταφέρεις την άποψη αυτών που σε ψήφισαν και όχι αυτό που σε διατάζει το “αφεντικό σου”……σε ότι αφορά τα πιστεύω σου …… μας το έδειξες στο αυτονόητο …το είδε όλη η Ελλάδα ….ΤΕΛΟΣ!

  • Στις εκκλησίες οι βουλευτές της Ν.Δ έτρεχαν για ψηφοθηρικούς λόγους. Αν κάποιος πιστός έβλεπε τους βουλευτές να εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή ας το καταθέσει.
    Κάποιος που είναι πιστός Χριστιανός βάζει πάνω από τον Μητσοτάκη τον Χριστό.
    Ο συγκεκριμένος βουλευτής έβαλε πάνω από τον Χριστό τη Νεα δημοκρατία και τον Μητσοτάκη.

  • Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ενεργό συμβολή σας στο να γίνει η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη χώρα παγκοσμίως που αποδέχτηκε την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ! ( το πάθος ατιμίας κατά τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΥΛΟ)

  • Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους μετά την ψήφιση : Ξανασταυρώνεται ὁ Χριστός !!

    προφανώς κ. Παπαδόπουλε πιστεύετε βαθειά ότι η Εκκλησία είναι απλά ένας Πολιτιστικός Σύλλογος .

  • Όλοι οι βουλευτές της Κοζάνης ψηφισαν αυτό το έκτρωμα. Κανένας δεν πρέπει να πατήσει στις εκκλησίες. Όμως αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν ακούσαμε κανένα λόγο ούτε την άποψη του δεσπότη, αλλά ακούσαμε από τον δεσπότη για τα κορίτσια που πάνε στην εκκλησία με παντελόνι ή γυρνάνε εξω έως αργά. Αυτά είναι πιο μεγάλα προβλήματα από το γάμο των ομοφυλόφιλων για τον δεσπότη. Αληθεια ο δεσπότης θα ευλογησει γάμο ομοφυλόφιλων; Εφόσον δεν υπάρχει αντίδραση πιστεύω ότι είναι υπέρ του νομοσχεδίου.

    • περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του εν λόγω μητροπολίτη όταν θα έρθει αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με τους προοδευτικούς πολιτικούς “χριστιανούς” ΜΕΣΑ στους ναούς της πόλης μας ή όταν αυτοί θα πρωτοστατούν στις παραδοσιακές λιτανείες κρατώντας με “κατάνυξη” τις ιερές εικόνες μας.

  • Και πέμπτον, ένας είναι ο δεσπότης και πολύ συγκεκριμένοι οι νόμοι του .
    Τους έχεις διαβάσει άραγε ποτέ; Ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε;
    Ουαί και αλίμονό σας υποκριτές και Φαρισαίοι

  • Από το “έργο” του, η ψήφος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων σας πείραξε;
    Την άλλη φορά που θα πάτε στην κάλπη, να έχετε στο μυαλό σας τη “μάνα των Τεμπών”

    • Ναι , μας πείραξε περισσότερο από τα Τέμπη.
      Γιατί στα Τέμπη σκοτώθηκαν κάποιοι άνθρωποι ενώ με το διαστροφικό νομοσχέδιο καταστρέφονται ηθικά, ψυχικά και βιολογικά μικρά παιδιά.

  • κ. Παπαδόπουλε
    Είστε οι ηθικοί αυτουργοί του μεγαλύτερου ανθρωπολογικού και κοινωνικού πειράματος στην Ιστορία της ανθρωπότητας !!
    H οικογένεια όπως την ξέρουμε εκφράζει μία προαιώνια παγκόσμια πολιτισμική σταθερά. Είναι σαφές ότι εδώ πρόκειται για μία ραψωδία «φωταδισμού» της αχρίστιανης και εν πολλοίς αντίχριστης κυβέρνησης.

  • εδω ξαναψηφιστηκε μετα το εγκλιμα στα τεμπη που δεν παραιτηθηκε ως υφυποργος ουτε καν στις εκλογες.. δε θα παει εκκλησια; πλακα κανουμε;

  • ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ;ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.ΤΕΛΟΣ.ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .

  • Ο κάθε βουλευτής οφείλει να απευθύνεται στους ψηφοφόρους του τους οποίους και τελικά εκπροσωπεί και όχι σαν πρόβατο να υπακούει στον κάθε αρχηγό του . Αν αυτό συμβαίνει τότε δεν έχουν κανένα ρόλο και λόγο ύπαρξης

  • Θα έπρεπε να ντρέπεστε και τις μπούρδες που λέτε να τις πείτε στους χαζοομοϊδεάτες σας κι όταν κάνουμε πολιτική δεν κάνουμε ότι θέλει το κόμμα γιατί ψηφοφόροι σας δεν σας έβαλαν στο κυνοβούλιο όπως το καταντήσατε μόνο για να τα τσεπώνετε και καταντήσατε σε εξαθλίωση τον υπερήφανο Ελληνικό λαό.

  • ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΎΝΕ ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ;

  • Μας έχετε πριξει ρε χριστιανοταλιμπαν με τη εκκλησία σας και την προβολή του χριστιανισμού για την προώθηση των ιδεοληψιων σας και το παράλογο φόβο η ζήλια? Προς τους ομοφυλόφιλους. Άμα δεν είστε να μη σας νοιάζει τι κάνουν οι ομοφυλόφιλοι. Μιλάτε συνέχεια για φαρισεους αντίχριστους μασωνους και οτιδήποτε άλλο ψεκι έχετε στο μυαλό σας Εντωμεταξύ εσείς πάτε στις εκκλησίες κάθε μέρα μπας και πιάσετε κάναν βύσμα παπά να σας κάνει τα ρουσφέτια. Και άμα τα χαλάσετε για τα λεφτά σκωτονεστε κιόλας. Λέτε και δε ακούμε τι κάνετε εκεί πέρα. Για αυτό μη μιλάτε και πολύ. Και να μη κοπεί το σχολιο

  • Μεχρι και την εκκλησια δεν σεβαστηκαν την οποια ακομα και αυτην την χρησιμοποιησαν για ψηφοθηρικους λογους απο το 19 ακομη και στα περιβοητα συλλαλητηρια της ντροπης για την Μακεδονια που ολα ηταν τιγκα στους μακεδονομαχους (αλλα κομματοσκυλα δεξιουληδες κι αυτοι!) και τους ακροδεξιουληδες φιλους σας.

    • Τσίρκο είναι όλοι τους. Γαλάζιοι και Συριζαιοι.
      Και αυτοί που ψήφισαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Και όσοι τους υποστηρίζουν και κατηγορούν τους πατριώτες που κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο και αυτοί τσίρκο είναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι