kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, μέσα σε 10 λεπτά, περιγράφει τι έχει γίνει, τι απομένει και τι μέλλει γενέσθαι με την τηλεθέρμανση Κοζάνης, με τη νέα τιμολογιακή πολιτική αλλά και με τις άλλες δύο τηλεθερμάνσεις Πτολεμαΐδας & Αμυνταίου (Βίντεο)

4 Μαρτίου 2024
22:37

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Αμανατίδης, μέσα σε 10 λεπτά, περιγράφει τι έχει γίνει, τι απομένει και τι μέλλει γενέσθαι με την τηλεθέρμανση Κοζάνης, με τη νέα τιμολογιακή πολιτική αλλά και με τις άλλες δύο τηλεθερμάνσεις Πτολεμαΐδας & Αμυνταίου. Η τοποθέτησή του στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, το βράδυ της Δευτέρας 4/3.

7 σχόλια

  • Ερασιτεχνισμοι, προχειροτητες και έλλειψη σοβαρής κυβερνητικής πολιτικής. Το εγχείρημα θα αποτύχει πολύ σύντομα.

      • Κοίτα, να δεις που θα δικαιωθεί για τις κότες και τους κήπους!
        Να μην σου πω,πως εμείς που ζούμε σε χωριά, νιώθουμε ότι δικαιώθηκε ήδη!
        Για σας τους “πρωτευουσιάνους”;… ουδέν σχόλιο!

  • Το σίγουρο είναι ότι αυτός που θα πουλήσει το φυσικό αέριο θα θέλει να πληρωθεί. Ένα ακόμη σίγουρο είναι ότι και Φλώρινα που της σταμάτησαν την τηλεθέρμανση με τζάμπα ατμό από την Μελίτη θα θέλει και αυτή ίδια αντιμετώπιση.
    Τότε γιατί να μη ζητήσουν ίδια αντιμετώπιση Καστοριά και Γρεβενά σε σχέση με το κόστος του φυσικού αερίου που θα καταναλώνουν για θέρμανση.
    Κοινώς η υπόθεση θα έχει πολύ πίκρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.