kozan.gr: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Β. Μαλέα – Α. Φούντογλου: “Μιλάτε μ’ ένα απαξιωτικό κι ειρωνικό ύφος. Περίμενα από εσάς μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και σεβασμό στους συναδέλφους μας”, είπε η Γραμματέας του Π.Σ. – “Eσείς τι είστε κριτής των πάντων; Δεν σας αναγνωρίζω ως κριτή της μόρφωσης μου;” απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας (Βίντεο)

4 Μαρτίου 2024
23:38

 

 

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 4/3, στο περιφερειακό συμβούλιο, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αναστάσιου Φούντουγλου και της περιφερειακής συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης από την Π.Ε. Καστοριάς (παράταξη Γ. Ζεμπιλιάδου), Βασιλικής Μαλέα, που είναι και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, όταν η δεύτερη κατηγόρησε τον πρώτο ότι κάθε φορά που μιλάει έχει ένα άκρως ειρωνικό κι απαξιωτικό ύφος και πως διακρίνει, σ’ εκείνον, ένα αντικομουνιστικό μένος, με αφορμή και μια αντιπαράθεση που είχε ο Α. Φούντογλου με τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Στολτίδη.  Το λόγο επί προσωπικού ζήτησε ο Αναστάσιος Φούντογλου ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλόγισε η κα Βασιλική Μαλέα εξηγώντας τι ακριβώς εννοούσε στην τοποθέτησή του. Δείτε τι συνέβη:

9 σχόλια

    • Να έχει σεβασμό σε κάθε άποψη. Να επιχειρηματολογεί χωρίς έπαρση ότι κατέχει τη μοναδική αλήθεια …. αν είναι δημοκράτης να μάθει ν ακούει και να μην προσβάλει τους συναδέλφους του. Σωστή η κυρία Μαλεα

      • Τωρα σοβαρα μιλας;Ακου σωστη η Μαλεα,οτι να ναι ελεγε,εγινε κριτης των παντων και υπερασπιστρια του Στολτιδη λες και της το ζητησε.Αριστος ο Φου ντογλου με μεστο και με επιχειρηματα λόγο και απαντησεις,ακου ειρωνικο και απαξιωτικο υφος,χορτασαμε χρονια τωρα να ακουμε αερολογιες σαν αυτες της Μαλεα.

  • Αυτό που διακρίνει την νυν περιφερειακή αρχή είναι η αλαζονεία, η υπερβολική αυτοπροβολή. Αλλά όταν ο επικεφαλής προβάλει το εγώ σε κάθε δελτίο τύπου τι θα κάνουν οι ακόλουθοι.

  • Ε ναι!μονο οταν δηλώνεις αριστερός στην χώρα,έχεις δικαίωμα να επικαλείσαι το ασυμβίβαστο και το δημοσιο συμφέρον!!!!γνωστα αυτά,στην τελευταία σοβιετια του πλανήτη!!!!μονο που ο Φούντογλου,αυτούς δεν τους…βλέπει!!!!!προσφερει το επιστημονικό του έργο,στην μισή δυτικη Ελλάδα.πως και δεν πήρε την άδεια του κ.Στολτίδη…απορώ!!!ασε τώρα,που θα κάνει…ο καθεις.…τον εισαγγελέα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.