kozan.gr: Γ. Ιωαννίδης: “Δεν είχα λόγο να πω ψέματα – Βρέθηκα με τους εκπροσώπους 8 φανών και τους εξήγησα” (Bίντεο)

6 Μαρτίου 2024
15:18

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Δημοτική Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, στην οποία αναφερόταν ότι στην κατανομή των ποσών επιχορήγησης των φανών ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ενώπιον όλων των μελών της Δημοτικής Επιτροπής ότι οι φανοί-σύλλογοι είναι ενήμεροι και σύμφωνοι με τα ποσά και τον τρόπο κατανομής, ενώ όπως φάνηκε αργότερα υπήρξαν παράπονα για τ’ ότι τέσσερεις φανοί θα επιχορηγηθούν με μεγαλύτερο ποσό, ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, στο πλαίσιο της σημερινής (6/3) προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου για τη φετινή αποκριά, ρωτήθηκε κι απάντησε πως δεν είχε λόγο να πει ψέματα ενώ όπως αποκάλυψε, μετά τα παράπονα, βρέθηκε με τους εκπροσώπους 8 φανών και τους εξήγησε. Δείτε τι είπε ακριβώς:

 

Παρακολουθήστε  τη συνέντευξη τύπου με τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και του εκπροσώπου του ΕΒΕ Κοζάνης:

  • 8.500 ευρώ από το Επιμελητήριο Κοζάνης στην Κοζανίτικη Αποκριά
  • 130.000 ευρώ, περίπου, το κόστος της Κοζανίτικης Αποκριάς

7 σχόλια

  • Γιάννη, απευθύνεσαι σε νοήμων ανθρώπους.. Δεν γίνεται να τους βλέπεις όλους το ίδιο και σε κάποιους να δίνεις περισσότερα.. Εκτίθεσαι…

    • Ορθογραφικά είναι σωστό, συντακτικά είναι λάθος. Μην πας να “πουλήσεις” μούρη, κράτα τα κόμπλεξ για το σπίτι σου.

    • Εσείς κ. Ανώνυμε μάλλον τους ψηφίσατε, μπορεί να σας έδωσαν και παραπάνω χρήματα και όλα καλά. Σχολιάστε ορθογραφία, γραμματική και ότι άλλο θέλετε.. Αυτοί είστε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι