Συλλυπητήρια επιστολή από το Σωματείο Εργαζομένων Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

7 Μαρτίου 2024
09:49
Κανένα σχόλιο

Συλλυπητήρια επιστολή.

Με θλίψη πολύ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Χαράλαμπου Μιμηλίδη που επί σειρά ετών εργάσθηκε μέχρι συνταξιοδότησης του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Όλοι μας τον θυμόμαστε στο τηλεφωνικό κέντρο παντα με ευγένεια να εξυπηρετεί τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας ενημερώνοντας τους για το τμήμα που πρέπει να κατευθυνθούν ή σε ποιον θάλαμο νοσηλεύεται ο ασθενής τους. Άνθρωπος προσφοράς με ενσυναίσθηση και πηγαιο χιούμορ που σε ξεκουραζε με τις παροιμιες και τα γνωμικά που έλεγε. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ευχόμαστε το παράδειγμα προσφοράς του να βρει άξιους συνεχιστές. Έστω η μνήμη αυτού αγηρω και αιωνία.

Εκ του Σωματείου εργαζομένων
Μποδοσακειου Νοσοκομείου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.