Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»: “Επίσκεψη στο τμήμα καθαριότητας, τους αφανείς ήρωες, του Δήμου Κοζάνης”

8 Μαρτίου 2024
09:36

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» παρουσία του επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 8/3/2024, επίσκεψη στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης για να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, να τους ευχαριστήσει για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθεί καλή δύναμη και καλό κουράγιο για τις ιδιαίτερα βεβαρυμμένες ημέρες εργασιακά που θα ακολουθήσουν γι΄ αυτούς λόγω της Αποκριάς.

Συγχρόνως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ευχήθηκαν στις γυναίκες – εργαζόμενες δίνοντας τους ένα συμβολικό δώρο. Οι εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας αποτελούν τους αφανείς ήρωες για την ομαλή λειτουργία του Δήμου μας ιδιαίτερα τις εορταστικές ημέρας της Αποκριάς, δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες, και δικαιούνται τον σεβασμό και την υποστήριξη όλων μας. Ευχόμαστε σε όλους καλές Αποκριές και καλή διασκέδαση.

Κοζάνη 08/03/2023
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

8 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε όλους αλλα εδώ που τα λέμε δεν κάνουν κάτι πού δεν κάνει ό υπόλοιπος κόσμος.7η ώρα πάνε 10η ώρα σχολανε.εμεις τους πληρώνουμε έλεγχος ωραρίου δεν γίνεται από καμία δημοτική αρχή!!!

    • Υπερβολικό το σχόλιο. Ειδικά τις μέρες τις αποκριάς είναι τιτάνιο το έργο τους και χρειάζεται συμπαράσταση, να μην πως και εθελοντισμός για την σωστή καθαριότητα αλλά και γενικότερα την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

    • τα χειροκροτήματα πάνε μόνο στους νοσηλευτές Κύριε/Κύρια μου;και αυτούς τους πληρώνουμε αλλά τα έκτακτα επιδόματα τα πήρανε κ καλά έκαναν οκ είναι όμως κ αλλά επαγγέλματα που προσφέρουν έργο μεγάλο όπως αυτό της καθαριότητας που τους βλέπουν να κάνουν τη δουλειά τους κ τους χλευάζουν κιόλας αντί σαν πολίτες ένα χαμόγελο να τους προσφέρουμε εστω από σεβασμό για τη δουλειά τους.Φυσικα κάποιος θα πει ότι κάνω αυτή τη δουλειά γι’αυτό σχολιάζω όχι ένας πολίτης είμαι που βλέπω καθημερινά τον κόπο τους δεν αξίζουν μόνο μπράβο αξίζουν κ κάτι περισσότερο 🥰🥰

    • Το εμείς τους πληρώνουμε ισχύει για όλο τον δημόσιο τομέα νομίζω αλλά σε άλλους κλάδους του δημοσίου εκεί μούγκα εκεί γλύφουμε, χειροκροτήματα, ήρωες να μην αναφέρω και άλλα. Αυτοί οι άνθρωποι του Δήμου στην καθαριότητα μας ξεβρωμίζουν όλους εμάς και τους αξίζει ο σεβασμός και πολλά μπράβο και πολλά ακόμη μία λέξη μόνο ΣΕΒΑΣΜΟΣ

  • Επιτελους καποιος θυμηθηκε τους εργαζόμενους και ειδικά τις γυναικες πριν την πολλη δουλεια και μετα τις εκλογες!!! Μπραβο Χαρη.

  • φοβάμαι πως ακόμα δεν καταλάβατε γιατί χάσατε και αυτές τις εκλογές. Και ούτε θα το καταλάβετε ποτέ. Κάντε το σύλλογο και μην ασχολείστε με την πολιτική…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι