kozan.gr: “Aνασφάλιστα εδώ και μια εβδομάδα μηχανήματα – οχήματα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας”, ανέφερε ο Γ. Χριστοφορίδης – “Δεν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα που να είναι στο δρόμο”, απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Μεταξάς – Ένταση κι αντιπαράθεση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με Μεταξά & Χριστοφορίδη (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2024
12:31

“Aνασφάλιστα εδώ και μια εβδομάδα μηχανήματα – οχήματα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας”, ανέφερε ο Γ. Χριστοφορίδης.  “Δεν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα που να είναι στο δρόμο”, απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Μεταξάς. Ένταση κι αντιπαράθεση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής μεταξύ Μεταξά & Χριστοφορίδη

13 σχόλια

  • Το ερώτημα απλό. υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα στην Περιφέρεια? οι απαντήσεις: του αντιπεριφερειάρχη, “τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά, δεν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα”, της αρμόδιας διευθύντριας:” είμαστε σε διαδικασία ασφάλισης ” και εσύ φουκαρά πολίτη αναρωτιέσαι γιατί δεν κινείται τίποτα σ’ αυτή την Περιφέρεια!

    • Το ερώτημα απλό και η απάντηση ξεκάθαρη.

      ¨Δεν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα που να δουλεύουν.

      Προφανώς ξέχασες να αναφέρεις το ¨που να δουλεύουν¨

      Τυχαίο?Δε νομίζω…

  • Τα μηχανήματα του Δήμου είναι μέσα προσωπικής χρήσης κ. Χριστοφορίδη? Για απαντήστε και σε αυτό.

  • Πολύ απλά να προσκομιστούν στην επόμενη συνεδρίαση τα ασφαλιστηρια συμβόλαια των 35 αυτοκινήτων για να δούμε ποιος λέει ψέματα. Γιατί όντως είναι σοβαρό θέμα

  • Ο χριστοφοριδης δεν ξερει απο διοικηση μια ζωη παγκο ειναι. Με εαν και εφοσον δεν μπορεις να διοικησεις ….μεγαλε!!!

  • Ο χριστοφοριδης παντα θελει να δημιουργει οχλο για να βρισκεται στο προσκηνιο και να επιπλεει πολιτικα. Αυτο δεν ειναι αντιπολιτευση λυπαμαι. Δεν υπαρχει περιπτωση η περιφερεια να αφησε ανασφαλιστο οχημα που κινειται καθως υπαρχουν επιτροπες σε καθε εργοταξιο που ειναι υπευθυνες για τον ελεγχο κτεο ασφαλιστρων καθως και συντηρησης των οχηματων

  • Αν όντως είναι ανασφάλιστα που λογικά είναι όλα τα οχήματα και τα επιβατικά, είναι πολύ σοβαρό θέμα όλα τα ανασφάλιστα οχήματα είναι δημόσιος κίνδυνος, τι θα γινόταν σε περίπτωση ατυχήματος και δεν μιλάμε μόνο για της υλικές ζημιές μιλάμε ακόμη και για τραυματισμούς ακόμη και απώλειες ζωών, ευθύνη οδηγού που δεν φταίει σε τίποτα. Αν όντως είναι ανασφάλιστα να αναλάβουν την ευθύνη, εκτός αν είναι και αυτοί σαν μερικούς που λένε ότι η ασφάλεια είναι μόνο για την αστυνομία.
    Σοβαρή παράλειψη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.