kozan.gr: Εργασίες εξωραϊσμού του χώρου του ΟΣΕ πίσω από τη λαϊκή αγορά στην Κοζάνη πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου Κοζάνης με σκοπό να είναι πιο ασφαλής κι ευκολότερα προσβάσιμος από τους πολίτες που περνούν από το σημείο (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2024
12:21

 

Εργασίες εξωραϊσμού του χώρου του ΟΣΕ πίσω από τη λαϊκή αγορά στην Κοζάνη πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου Κοζάνης με σκοπό να είναι πιο ασφαλής κι ευκολότερα προσβάσιμος από τους πολίτες που περνούν από το σημείο.

10 σχόλια

  • Το ίδιο πρέπει να γίνει και από την άλλη μεριά στην αρχή της Μακρυγιάννη.
    Η τοποθέτηση φωτισμού είναι επίσης απαραίτητη.
    Μπράβο για την πρωτοβουλία

  • ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ. Η ΓΚΕΡΤΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΩΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ..

  • Να πάρουν και τους πάγκους τις λαϊκής από εκεί πέρα. Ας τους αποθηκεύψουν αλλού. Δεν εξυπηρετούν κανέναν πολίτη.

  • …..μπράβο στη νέα Δημοτική Αρχή

    η προηγούμενη πήξει στην στην κλιματική ουδετερότητα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ο χώρος του ΟΣΕ πρέπει να αξιοποιηθεί και να γινει ένας χώρος πρασίνου για τους πολίτες, χωρίς διέλευση οχημάτων. Ευχαριστούμε πολύ για τις εργασίες, νομίζω ότι αρχίζουν να γίνονται τα αυτονόητα. Ίσως κοπούν και τα χόρτα τον Μάιο αντί τον Σεπτέμβριο που έγινε πέρυσι!

  • Κύριε δήμαρχε,ξεκλείδωσε επιτέλους την κλειδαριά.Αφού εσύ ψηφίστηκες γιατί δε σε κρατάνε τα συμφέροντα.Γιατί εδώ δεν προχωράει το πράγμα;Μη μας κάνεις ν`αλλάξουμε γνώμη;

  • Δεν είναι εξωραϊσμός να κάνεις ένα χωρο με βιοποικιλότητα γήπεδο…με τα μηχανήματα. Οι. Ωραίες φλαμουριές που ήταν εκεί το έγιναν; Σας ενοχλούσαν; Δεν μπορείτε να κάνετε επιλεκτικές εργασίες; Αυτά είναι λογικές του 1990

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.