Η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» θα συμμετάσχει στην ιστορική συναυλία που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Χορωδιών «Ελευθερία 2024»

12 Μαρτίου 2024
20:09
Κανένα σχόλιο

Η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» θα συμμετάσχει στην ιστορική συναυλία που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Χορωδιών «Ελευθερία 2024», που θα πραγματοποιηθεί για τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Η συναυλία γίνεται προς τιμήν των αγώνων της Προσφυγιάς εξυμνώντας την έννοια της Ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διεθνώς. Θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου 2024 στο στάδιο της Λευκωσίας «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Εκεί, σε μια κοινή εμφάνιση δεκάδων χορωδιών από Ελλάδα και Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. Γίνεται, για να τιμήσουμε μέσα απ’ το χορωδιακό τραγούδι τους αγώνες της Προσφυγιάς και τις αξίες  της Ελευθερίας.

Σ’ αυτό το πολύ μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός της Ευρώπης ο σύλλογός μας θα δώσει το δικό του παρόν. Είναι βέβαιο ότι μέσα από μια τέτοια συμμετοχή τόσων χορωδιών προωθούνται καλύτερα οι ανθρώπινες σχέσεις και οι πανανθρώπινες αξίες, όπως είναι η αξία της Ελευθερίας.

Θα προσπαθήσουμε ν’ ανταποκριθούμε στην αποστολή μας.

Καλή μας επιτυχία!

 

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.