kozan.gr: Αποχώρησαν, με διαμαρτυρίες, οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου από το περιφερειακό συμβούλιο – Αιτία η μη συζήτηση του θέματος (προ ημερησίας) που τέθηκε και στην Περιφερειακή Επιτροπή κι αναδείχτηκε δημοσιογραφικά από το kozan.gr, με το αν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας (Βίντεο)

12 Μαρτίου 2024
19:58

Αποχώρησαν οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου από τη συνεδρίαση του περιφερειακό συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης 12/3. Αιτία η μη συζήτηση του θέματος (προ ημερησίας) που τέθηκε στην Περιφερειακή Επιτροπή κι ανέδειξε – από χθες – το kozan.gr, για το αν υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας, κατόπιν σχετικής ερώτησης του περιφερειακού συμβούλου Γ. Χριστοφορίδη. Ο Πρόεδρος Ν. Σαμάρας, επικαλούμενος τον κανονισμό ανέφερε πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ενώ έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία με την πλειοψηφία να επιλέγει να μη συζητηθεί παρότι προηγουμένως ο Περιφερειάρχης πρότεινε να γίνει μια ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη (Λ. Μεταξά) για να μην υπάρχουν σκιές. Τι είπε για το θέμα ο Περιφερειάρχης αφού αποχώρησαν οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου.

Τι είπε για το θέμα ο Περιφερειάρχης αφού αποχώρησαν οι παρατάξεις Κασαπίδη & Ζεμπιλιάδου: “Δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των οχημάτων. Πέρυσι η αντίστοιχη διαδικασία ξεκίνησε πιο αργά. Ήταν ενα θεμα χωρις να εχει ουσια. Αυτό που συνέβη ήταν κάτι που με στεναχωρεί”.

38 σχόλια

  • Κούρασαν με την συμπεριφορά τους, αυτό νομίζουν είναι αντιπολίτευση; έλεος, ο τόπος μας έχει χίλια θέματα να λύσει, φτάνει με τους γραφικούς.. Υ. Γ. Γιώργο, περιμένουμε επερώτηση με την πρώτη ευκαιρία, ξες εσύ..

    • Καλά θα κάνεις να συνηθίζεις την κούραση. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν Αμανατίδη. Είστε για τα πανηγύρια. Αν ήθελες να δώσεις απαντήσεις έπρεπε να πείσεις τον πρόεδρο σου να θέσει το θέμα προς συζήτηση. Αλλά εσείς δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας τα αυτοκίνητα θα ασφαλίσετε κακομοίρηδες

      • Καλά θα κάνετε να συνηθίσετε την αντιπολίτευση. Ξέρεις τι είναι μετά από 25 χρόνια να συνειδητοποιείς ότι δεν μπαίνει μισθός στο λογαριασμό σου?
        Ψυχραιμία…Θα το συνηθίσετε κακομοίρηδες…

    • Έμαθα ότι πρόκειται να συζητηθεί το θέμα των φωτοβολταϊκών στην περιοχή Μάνα Νερού και θα υπάρξει η δυνατότητα να παραβρεθούν και πολίτες.

  • Για σένα δεν έχουν τίποτα ουσία. Όλοι γελάνε. Γιατί αργοπορίσατε να τα ασφαλίστε; Το οικονομικών τι κάνει; Αλλά όπως λένε έχετε δικούς σας. Άρε Κασαπίδη από την πρώτη έπρεπε να βγείς.

    • Μάθε τι έγινε πέρυσι…ίδια περίοδο, για το ίδιο θέμακαι μετά μπορείς να αναπολείς τον αόρατο όσο θες…οι πολίτες τον έστειλαν εκεί που έπρεπε…όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα…

  • διωξε απο κοντα σου αμανατιδη μεταξα και βυζα πριν ειναι αργα,ειναι κομματικα βαριδια και σε εκθετουν,μην ξεχνας οτι το κομμα που σε διεγραψε δεν προκειτε στις επομενες εκλογες να ειναι κυβερνηση γι αυτο κρατα υπερκομματικο προφιλ αν θελεις στις επομενες εκλογες να ξανα εισαι περιφερειαρχης,ο χρονος περναει γρηγορα ,οι αρνητικες εντυπωσεις μενουν

  • Οι γνωστές παραστάσεις εντυπωσιασμου της αντιπολίτευσης. Δημιουργεί εντάσεις για να έχει λόγο ύπαρξης. Η Ζεμπιλιαδου με με το γνωστό επιθετικό και αγενή τρόπο της, ως γνώστης δήθεν και τιμητής των πάντων, σε αργαλαστη συνεργασία με έναν αξιολυπητο Κασαπιδη που αγεται και φέρεται απο την εν λόγω μαντάμ.

    • Δίκιο είχε η Ζεμπιλιάδου και ευγενικά το έθεσαν. Δεν έχει όρια η αλαζονεία και η ανοησία σας εκεί στον Αμανατίδη. Έχετε υποχρέωση να απαντάτε σε αυτά που σας ρωτούν. Κρύβεστε πίσω απο τον Κανονισμό χωρίς να τον ξέρετε κιόλας. Προεδρος απο τα lidl.

  • Άριστα κ. Κασαπίδη. Καλά κάνετε. Εσείς ποτέ δεν αφήσατε ανασφάλιστα. Αυτοί οι τεχνοκράτες θα μας πάνε στον Μεσσαίωνα.

    • Εσείς ποτέ δεν αφήσατε ανασφάλιστα????
      Για ρώτα τον Mr. Perfect πέρυσι ίδια περίοδο για το ίδιο θέμα τι ακριβώς έγινε?
      Είναι μια διαδικασία των υπηρεσιών που πρέπει απλά να ολοκληρωθεί όπως και πέρυσι

      • Το καταντησατε καραμέμα έλεος , επειδη το κανανε οι προηγουμενοι το προηγουμενο έτος . πρεπει να γίνει και φέτος ;
        στο κατω κατω αυτοι τιμωρηθήκανε απο τον λαο της Δ. Μακεδονιας , εσεις τι στοχο έχετε να συνεχισετε με τα ίδια λάθη.
        Σήμερα ανασφάλιστα οχήματα , αυριο κανα εργατικό ατύχημα , μεθαυριο Τεμπη ….
        Εγω ξερω αν καποιος ιδιώτης ειχε ανασφαλιστο όχημα θα του ειχαν πιει το αιμα απο τα προστιμα ….

  • Είναι τραγικοί οι άνθρωποι. Αυτά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες;; Αρκεί να κάνουν αντιπολίτευση.

  • κ Αμανατίδη,, δεν είναι κατ΄ εσάς ουσιαστικός λόγος να υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας και να ζητάει η αντιπολίτευση να συζητηθεί το θέμα? και αν εσύ ζήτησες να γίνει συζήτηση και ο Πρόεδρος του ΠΣ σε παρέκαμψε είναι ένα θέμα που πρέπει να δεις… από πολύ νωρίς μάλλον άρχισαν τα όργανα !

  • Εγιναν κολλητοί Ζεμπελιάδου και Κασαπόιδης!!!!!!!!!!!!
    Τι να πιστέψει πλέον ο κόσμος!!!!
    Έλεος….
    κυρία Ζεμπελιάδου …κούρασες και αποκαλύπτεις άλλα απ αυτά που
    καταλόγιζες στον Κασαπόιδξ!!!!
    Καληνύχτα….

    • Περίμενε έρχονται και καλύτερα. Περιφερειάρχης είναι ο Αμανατίδης τώρα. Με ποιον θέλεις να ασχολείται η Ζεμπιλιάδου με τον απελθόντα;;;; Αν και θα σας βόλευε καλά είναι να συνηθίζετε εκει στη ΖΕΠ. Κανείς δεν έχει ασυλία.

    • Αν δεν είχαν δίκιο Ζεμπιλιάδου Κασαπίδης ας απαντούσε ο Αμανατίδης. Τι φοβήθηκε; Άρα είχαν δίκιο και οι δυο. Το μπαμ του Αμανατίδη θα είναι χειρότερο απο αυτό του Κασαπίδη. Να το θυμηθείτε αυτό παπαγαλάκια του 2ου ορόφου της ΖΕΠ. Θα πάτε και εσείς εκεί που πήγαν κι άλλοι

  • Παμπόνυρος ο Περιφερειάρχης!
    Το μπαλάκι στους Συμβούλους του, τους οποίους φυσικά είχε ήδη υποδείξει τι να κάνουν…

  • Ζεμπιλίδης και Κασαπιάδου σε αγαστή σύμπλευση. Ανούσια αντιπολίτευση. Όσα έκανε η νέα περιφερειακή αρχή σε 2,5 μήνες δεν τα έκανε ο Ζεμπιλίδης σε 4 χρόνια. Όσο για την Κασαπιάδου δεν της φεύγει η πίκρα της μόνιμης αντιπολίτευσης και προσπαθεί να μοιάσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σίγουρα οι δυό τους μπορούν να πρωταγωνιστήσουν ως ντουέτο τις Απόκριες.

  • Το θέμα είναι σοβαρό, Ανασφάλιστα οχήματα ας αναλογιστούμε τις συνέπειες από την κυκλοφορία στους δρόμους.
    Ας το έθεταν σε συζήτηση αν δεν φοβόταν ότι έχει δίκιο η αντιπολίτευση,άρα μάλλον δεν έχουν.

  • Κούρασαν…Δυστυχώς η αντιπολίτευση δείχνει πόσο κατώτερη των περιστάσεων είναι 2 μήνες φωνασκούν και δημιουργούν εντάσεις …

  • Τουλάχιστον τραγική η συμπεριφορά Ζεμπιλιάδου – Κασαπίδη. Δεν είναι αντιπολίτευση αυτή γεωργία. Αν θέλεις να κάνεις αντιπολίτευση γίνε εποικοδομητική. Είσαι ήδη στα όρια του γραφικού.

  • Προεκλογικά είδαμε τον Κάτανα να είναι κολλητός με τον Κασαπίδη…μετεκλογικά βλέπουμε την Ζέμπυ να πράτει το ίδιο…μένει να δούμε και τον Στολτίδη να συμμαχεί με τον αόρατο και μετά ΝΑΙ θα τα έχουμε ζήσει όλα…Ήμαρτον Κασαπίδη…Διαχειρίσου την ήττα σου πια με αξιοπρέπεια…

  • Μια απορία…Ο Κασαπίδης έδωσε εντολή τους δικούς του να αποχωρήσουν και πρώτος ποιος σηκώθηκε?
    Ο Χριστοφορίδης!!!!!!

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.