O πρώην Δήμαρχος Γρεβενών στο kozan.gr: “Αυτοί που μέχρι χθες πολεμούσαν την έλευση του φυσικού αέριου σήμερα πανηγυρίζουν κι οι πραγματικοί πρωτεργάτες δεν καλέστηκαν”

14 Μαρτίου 2024
16:03

 

Σε σχόλιό του στο kozan.gr, με αφορμή την  εκδήλωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών και της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων Enaon EDA, για το φυσικό αέριο, ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης μιλώντας στο kozan.gr ανέφερε τα ακόλουθα: “Αυτοί που μέχρι χθες πολεμούσαν την έλευση του φυσικού αέριου στα Γρεβενά σήμερα πανηγυρίζουν κι οι πραγματικοί πρωτεργάτες δεν καλέστηκαν.  Aναφέρομαι στην εκδήλωση που έγινε από το Εμπορικό Επιμελητήριο”, κατέληξε ο Γ. Δασταμάνης.

 

2 σχόλια

    • Γιατί, είναι στις αρμοδιότητες του δημάρχου να ανοίξει θέσεις εργασίας στο νομό; Η διοίκηση είναι το έργο του και η ενεργειακή επάρκεια της περιοχής. Οι θέσεις εργασίας αποτελούν κομμάτι ιδιωτικών επενδύσεων ή απόφαση του κεντρικού κράτους. Έτσι για να ξέρουμε τι γράφουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι