kozan.gr: Κοζάνη: Η τελευταία στάση του “Green out of the Box” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Μαρτίου 2024
11:09

Η τελευταία στάση του “Green out of the Box” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που “τρέχει” ο οργανισμός νεολαίας GO alive με έδρα την Κοζάνη και  στόχο έχει να ενδυναμώσει τους μαθητές να αναλάβουν δράση απέναντι σε περιβαλλοντικά προβλήματα. Το κουτί των προκλήσεων ταξίδεψε σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Κοζάνης και κάθε σχολείο ανέλαβε να φέρει εις πέρας μια περιβαλλοντική πρόκληση μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Μ’ αυτό τον τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες ήρθαν σε επαφή, ευαισθητοποιήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν πάνω σε περιβαλλοντικά προβλήματα αλληλοεπιδρώντας, βρίσκοντας λύσεις σε “πράσινες προκλήσεις” και ανακαλύπτοντας τη γνώση με διασκεδαστικό τρόπο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε τα παρακάτω:

 

 

 

Bίντεο από την εκδήλωση

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Πολύ όμορφη Πρωτοβουλία με μεγάλη απήχηση! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στους μαθητές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.