Σημαντικά βήματα Ψηφιακής Μετάβασης στο Δήμο Εορδαίας

21 Μαρτίου 2024
12:57

 

Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης ο Δήμος Εορδαίας και συγκεκριμένα το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης Πληροφορικής του Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου, έχει κάνει σημαντικά βήματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των οπτικών ινών μέσω του δικτύου ΜΑΝ Metropolitan Area Networks (Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών που ανήκει στο Δήμο).

Με συντονισμένη προσπάθεια, τόσο σε ενεργοποίηση όσο και ένταξη χρηστών, σήμερα ο Δήμος Εορδαίας υποστηρίζει με το οπτικό δίκτυο ΜΑΝ 29 δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και 22 σχολικά συγκροτήματα. Το επίτευγμα αυτό  κατατάσσει το Δήμο Εορδαίας στους 15 πρώτους Δήμους σε όλη την χώρα σε σχέση με το πλήθος των χρηστών και στους 5 πρώτους Δήμους σε όλη τη χώρα σε σχέση με τη λειτουργία.

Στόχος του Δήμου Εορδαίας είναι να συνεχίσει την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου και της ΚτΠ (Κοινωνία της Πληροφορίας), προκειμένου να επιτύχει την περαιτέρω επέκταση του δικτύου ΜΑΝ και Σύζευξις ΙΙ.

Ο Δήμος Εορδαίας έχει βάλει ψηλά τον πήχη και σε στενή συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας επιδιώκει συνεχώς την εξέλιξη. Καθώς, όσο περισσότερα και αποτελεσματικότερα ψηφιακά εργαλεία παρέχουμε, τόσο καλύτερη και αποτελεσματικότερη είναι η εξυπηρέτηση προς τους πολίτες του Δήμου μας.

4 σχόλια

  • Αφου τελειωσαν με την ενεργειακη δικαιη μεταβαση ειπαν να προχωρησουν και στην ψηφιακη

  • κοιτα ρε πλακεντα να κανεις κανενα εργο ουσιας και ασε τα επικοινωνιακα κολπα με εργα βιτρινας,ελεος,θα περασεις ως ο πιο απαρατηρητος δημαρχος εορδαιας

  • Τι είδηση κι αυτή. Δεν μας εάν έκανε κάτι μας λέει που βρίσκεται. Εκεί δηλαδή που το πήρε από τον προηγούμενο δήμαρχο. Επίσης μας λέει τι θα κάνει στο μέλλον. Τίποτα δηλαδή γιατί είναι ικανός για το τίποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.