Συγχαρητήριο μήνυμα στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαθυλάκκου

21 Μαρτίου 2024
17:26
Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς την Δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων στην προσπάθεια και το έργο που ανέλαβαν για την υλοποίηση έργων ασφαλτόστρωσης συντήρησης και καθαριότητας στην περιοχή μας. Τα έργα αυτά είναι επιτυχημένα παραδείγματα συνεργασίας με όλους τους φορείς και αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για όλους μας .θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων..καθαριότητας… χειριστές….οδηγούς… υδραυλικούς… ηλεκτρολόγους… δασολόγους.(Ιδιαίτερα τα δυο παιδιά του χωριού μου ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΗΛΙΑ)Η προσπάθειά σας καθημερινά είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της κοινότητας μας καθαρή.Χωρίς την προσφορά σας, δεν θα ήταν δυνατή η ομαλή λειτουργία της. Συνεχίστε το καλό έργο που κάνετε και ελπίζω να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με επιτυχία στο μέλλον.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ τους αντιδημάρχους ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ- – ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – -ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ –ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΧΟΛΕΒΑ για την συνεισφορά τους στα δημοτικά έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο χωριό μας. Θεού θέλοντος…Έχουμε χρόνο μπροστά μας να πετύχουμε σπουδαία πράγματα!
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθυλάκκου
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3 σχόλια

  • Αφού στέγνωσε και έκοψε από τα χωριά ό, τι αυτά δικαιούνταν και στα Καμβούνια κυρίως, τώρα οργανώνει συναντήσεις ο Δήμαρχος με τα τοπικά συμβούλια για συνεργασίες προς ….επίλυση προβλημάτων! Οπότε και λίγη άσφαλτος να πέσει, τα αυτονόητα δηλαδή, του χρωστάμε και χάρη!

  • Ότι κάνετε στα Δ.Δ ,στην πόλη των Σερβίων οποίαι εργασία είναι στα πλεσια των αρμοδιοτήτων σας και των ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ σας!!! Δεν βγάζετε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σας. Το αντίθετο.πληρωνεστε για αυτά που κάνετε.οποτε ,λέω εγώ, φτάνει το γλυψιμο δεν είσαστε εθνοσωτηρες. Και μην ξαναβγείς μόνος φωτογραφία χωρίς την κυρία αντιδήμαρχο. Την προσωπική χωματερή κάποιου στελέχους θα την συνεχίσεις?? Η είναι μακριά από το χωριό και δεν φαίνεται??!!!! Το υγειονομικό σίγουρα μπορεί να την βρει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.