O Yφ. Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Σ. Κωνσταντινίδης στο kozan.gr για το Balkan Energy Forum που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη, στις 23-25 Μαΐου 2024: “Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρουμε εδώ στην περιοχή όλους τους μεγάλους “παίχτες” της ενέργειας, επιχειρήσεις και κέντρα ερευνητικά – Το έτος 2024 είναι έτος ορόσημο. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα υπάρξουν επενδυτικά σχέδια που θα εγκατασταθούν εδώ” (Βίντεο)

25 Μαρτίου 2024
10:00

 

Οι νέες προοπτικές κι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και η δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από αυτόν, θα αποτελέσουν τα αντικείμενα συζήτησης του Balkan Energy Forum, που διοργανώνουν το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και η ΔΕΘ-Helexpo, στην Κοζάνη, στις 23-25 Μαΐου 2024. Το Συνεδριακό-Εκθεσιακό Γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, με συνδιοργανωτή το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας και την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης. O Yφ. Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Σ. Κωνσταντινίδης μίλησε στο kozan.gr για τους στόχους

8 σχόλια

  • Τι να μας πεις ρε ανυπαρκτε και εσυ αντε για κανενα ταξιδακι να βγεις καμια σελφι
    εχεις κουρασει , 5 χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια η περιοχη επι των ημερων σας εχει γινει κρανιου τοπος
    κι ακομα πουλατε σανο σε τιμη ευκαιριας για τα μπεεεεε του 41% περι δηθεν σταθεροτητας και επενδυσεων.
    Βρε παιξε τζενγκα εκει με τα τρολ του γραφειου σου λεω τωρα

    • 5 χρόνια εσυ δεν κουράστηκες να γραφεις τα ιδια και τα ιδια ;;; Ασχολησου με την μπάλα η τον τουρισμό η οτι τραβάει η ψυχή σου. Ο φθόνος ειναι το χειρότερο συναίσθημα φίλε

      • 5 χρονια τον τρως αμασητο απο τους μετρ του ειδους τα μπλε σουργελα και λες και ευχαριστω!
        Τοσο δουλοπαροικους και βολεμενους δεν σας περιμεναμε ραγιαδες!

  • Ετοιμαστείτε για εκλογές! Δεν θα βρείτε ούτε τη δική σας. Βέβαια θα σωθείτε γιατί θα είναι λίστα αλλα δεν θα βγαλει το κόμμα σας.

  • Πατήσατε στην Τραγωδία,πατήσατε στο Μάτι
    Κι ανεβήκατε,το έγκλημα των Τεμπων ,σας πατάει
    και θα σας πνίξει όλους σας-που το συγκαλύπτετε!
    Από αύριο στη Βουλή,αρχίζει η πτώση σας.

  • Τις ίδιες ακριβώς ανούσιες φιέστες διοργάνωνε και ο κος Κασαπίδης ακριβώς με το ίδιο ανούσιο άτομο από πίσω που τα κάνει όλα απλά για να φαίνεται. Στάθη προσοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι