Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας |Ημερίδα με θέμα: “Συζητώντας  για το άγχος: Οι μορφές και οι προεκτάσεις του στη σύγχρονη εποχή”.

26 Μαρτίου 2024
13:40
Κανένα σχόλιο

 

Η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Συζητώντας για το άγχος: Οι μορφές και οι προεκτάσεις του στη σύγχρονη εποχή”, τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Φλώρινα και ώρα 10:00. Η εν λόγω εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και τη Σχολή Καλών Τεχνών.

Οι εισηγήσεις πραγματεύονται την παρακάτω θεματολογία:

  • Το φαινόμενο του άγχους
  • Οι κρίσεις πανικού
  • Άγχος και πανδημία
  • Άγχος κατά την ενηλικίωση και υποκειμενικότητα
  • Η απώλεια του οικείου χώρου και οι συνέπειες του
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η μάχη με τον φόβο της αποσύνδεσης ή Ο Φόβος της αποσύνδεσης: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ψυχολογικές συνέπειες.
  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με τίτλο: «Ψυχική υγεία, Αυτοεκτίμηση και Αυτο-αποτελεσματικότητα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Η Περίπτωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας»

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν τρία στρογγυλά τραπέζια με τους ακόλουθους τίτλους:

1ο τραπέζι: «Μετάβαση στην ενηλικίωση: ερευνητικά και κλινικά δεδομένα»

2ο τραπέζι: «Μορφές άγχους και σύγχρονες παρεμβάσεις»

3ο τραπέζι: «Ο ρόλος των κοινωνικών μεταβολών στην εξέλιξη του άγχους».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές/ριες, διοικητικούς υπαλλήλους και μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού του ΠΔΜ αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.